Самоклеящийся Личи Изкуствена Изкуствена Кожа Пластир 50*135 см Многоцветен ПУ Разтегателен Дупка Ремонт на Колата Стикер Маса, Легло Украса

0
(0 Коментари)
28.50лв. 22.80лв.
В наличност

Добави в количката Добави в желания
Вид на продукта На кръпки
Тип набиране NO
Техника Апликация
Стил Приклеивание
Размер 20*30CM
Номер на модела А002
Тип продажба на едро NO
Произход Континентален Китай
Използването на Ремонт на мека мебел, ремонт на дупки, Автомобилни стикери, етикети на седалката

За продукта

Размер: 50*135 см. Ако имате нужда от други размери, моля свържете се с нас.Материал: изкуствена кожа, изкуствена кожа Приложение: ремонт на мека мебел, ремонт на дупки, автомобилни стикери, етикети на седалката се Използва за: мека мебел, седалки, столове, чанти, палта, панталони, сака, обувки, наметала, чадъри Забележка: поради различни светлинни ефекти и на дисплея може да има разлика в цвета.Тези, които нищо против, моля, не се стреля.

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO / FPO)

2. Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние изпращаме само на потвърдени адреси на поръчката.Адрес на вашата поръчка ТРЯБВА да съвпада с адреса на доставка.

4. ВРЕМЕТО за ДОСТАВКА на УСЛУГА се предоставя на превозвача и не включва почивните и празнични дни.Време за доставка може да се промени, особено в сезона на отпуските.

5. Ако не сте получили своята пратка в посочения период, моля свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

6. Поради състоянието на запасите и на разликата във времето ние ще изпратим вашата стока с първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

7. Ние, търговец, не носим отговорност за вносни мита, купувачът носи отговорност за това.Всеки спор, предизвикан от това, е неразумно

1. Ние приемаме плащане чрез Alipay, West Union, TT. Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

2. Плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

3. Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново. Плащането трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

Вашето удовлетворение и положителни коментари са важни за нас.Моля, оставете положителен отзив и 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.Ако имате някакви проблеми с нашите продукти или услуги, моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка.Ние ще направим всичко възможно, за да реши всеки проблем и да ви предоставим най-доброто обслужване на клиентите.Ние ще оставим ви е положителен отзив след получаване на плащането.Ако не сте доволни от вашите продукти, моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти.

Ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента!Обратната връзка е много важно Ние ви молим да се свържете с нас веднага, преди да напусне неутрални или отрицателни мнения, за да можем да задоволително решаване на вашите проблеми.

sku: o63177

Тагове: нашивка от изкуствена кожа с начесом, дръжката е от изкуствена кожа, плетене от изкуствена кожа, игли от изкуствена кожа, кожени ивици от аниме, кожени ленти dq, изкуствена синтетична блестяща кожа, шнур изкуствена кожа, маркови кожени ленти, синтетични листове от изкуствена кожа.

Подобни продукти