обратно в училище стил печатна лента в голям рубчик за Деца DIY 22 мм, 25 мм, 38 мм

0
(0 Коментари)
33.48лв. 24.12лв.
В наличност

Добави в количката Добави в желания
Модел Училище
Номер на модела R2010058
Тип набиране NO
Материал 100% Polyester
Стил Единичен Линия
Ширина 1-1/2"
Вид на продукта Лента
Произход Континентален Китай
Тип продажба на едро NO
Тип тъкани Едър
Техника Пишеща машина

За продукта

Децата DIY 22 мм, 25 мм, 38 мм, обратно в училище стил рипсено лента

Материал: полиестер, найлон, Ликра

Качество: Екологично чисти материали и процеса на боядисване, е една от най-добрите фабрики за производство на ленти в Китай!

Стил: Лента в голям рубчик, найлон гънка от Ликра Върху еластична

Размер (Ширина) : 5/8",7/8", 1", 1-1/2", 2", 3" за лентата в голям рубчик, 5/8", за да сгънете горната част на венеца

Цвят: същата, като тази на снимката по-долу

Опаковка: 50 ярда / партия.

Употреба: направете панделки за коса на бебето, украсяват мини-шапки, украсете рокли за момичета, сватбени декорации, празнични украси и т.н.

Доставка: минималната поръчка 150,00 долара в САЩ ще има и безплатна експресна доставка в повечето места, като например в САЩ. моля, свържете се с нашия екип поддръжка на клиентите, преди пускането на поръчката.

Моля, обърнете внимание, че цветовете лента може леко да варират в различни екрани.

За магазина FloraRibbonscraft:

Всички наши скъпи клиенти, благодарим ви, че спирането в нашия магазин и са извършвали покупки в нашия магазин.От време на време, ние предлагаме нови дизайни, варьирующиеся от ежедневието на теми до празнична.Моля, добавете нашият магазин във вашия списък колекции и обърнете малко внимание на нашите нови проекти.Най-Вероятно ще ви тук очакват някакви изненади.

Ако нашият дизайн не ви харесва, моля, не се обезкуражавайте.Моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти и споделете с нас вашата идея. не забравяйте, вашето мнение е много важно за нашия магазин.

Ако сте доволни от нашите продукти и услуги, моля, оставете няколко положителни мнения за сайта на магазина ни и да ни оценка от пет звезди като препоръки за други от нашите потенциални клиенти.Вашето мнение е изключително важно, когато те извършат първата покупка.Благодаря ти, приятелю.

Разбира се, ако не са доволни от своите покупки, вие все още можете да оставите коментар тук.Въпреки това би било чудесно, ако преди това сте могли първо да се свържете с нашия екип за поддръжка на клиенти.Ние ще направим всичко възможно, за да реши този проблем.Благодаря, че ни отделихте време да прочетете тази статия.

sku: o90336

Тагове: кожена лента в голям рубчик, однотонная лента в голям рубчик, лентата, в голям рубчик от lulu, фахионная лента в голям рубчик, короната лента в голям рубчик.

Подобни продукти