Нигерийски Кадифе, Дантела И Плат 2022 Високо Качество Дантела Африканска Лейси Плат За Сватба Френски Тюл, Дантела С Камъни Женствена Рокля A4

0
(0 Коментари)
173.68лв.
В наличност

Добави в количката Добави в желания
Търговска марка Xi-Джей.Дама
Тип набиране ДА
Тип продажба на едро Да (> 50 бр.)
Използването на Рокля/Облекло/Asoebi/aso oke/прическа
Високо Качество ДА
Срок за доставка В рамките на 3-7 дни с DHL или FedEx и т.н.
Свързани Завързана Модел Африканска лейси плат швейцарско вуалевое дантела/ френска лейси органза
Ширина 51"-52", 120cm to 130cm
Тип Африканска Плат С Високо Качество
Място на произход Zhejiang, град на Китай
Номер на модела CJA0041016017213
Цвят Снимка
Украса Мъниста
дължина 5yards per lot about 4.5 meters
Модел Гипюровое дантела/шнуровое дантела/ разтворими във вода дантела
Предимство на ces Бърза доставка/най-Доброто качество/ 24 часа обслужване
Произход Континентален Китай
Техника Бродирана
Материал 100% Памук
Вид на продукта Дантела
Тип тъкани Polyester
Характеристика Екологично чист, Разтворим във вода

За продукта

Номер на модел: CJA0041016017213

Всички продукти реални снимки

Описание на продукта:

Състояние: Чисто нов и неношеный

Ширина: 51 "/52"

Дизайн: Африкански дизайн

Минимално Количество за поръчка: минимално Количество за поръчка е 5 ярда.

Материал: Френска лейси плат с пайети

Тегло: около 1,6 кг/5 ярда

Размер: 5 ярда дължина

Опаковка: 5 ярда / найлонова торбичка, 15 ярда / пакетче

Време за доставка:, ще се организира изпращане в рамките на 3-7 работни дни след получаване на вашето плащане.Експресна доставка на DHL обикновено отнема от 3 до 7 дни.

Ние НЕ можем да контролираме възможни закъснения, причинени вашата пощенска услуга или непредвидени метеорологични условия.

Снимка на продукта

Q&A

Въпрос 1: Какъв е вашият начин на доставка?

Съществува само по три начина на транспортиране.това е DHL, FedEx, E-packet и самолетни заминаване Поща на Китай (DHL като първа логистична доставка, в отдалечени райони по подразбиране самолетни заминаване Поща на Китай и E-Packet)

Въпрос 2: Колко време мога да получа стоката си, след като продавачът изпраща го?

Обикновено за доставка по DHL отнема около 3-7 работни дни, а по електронна поща или по въздушна поща на Китай - около 15-30 дни.Ние НЕ можем да контролираме възможни закъснения, причинени вашата пощенска услуга или непредвидени метеорологични условия.

До 3: какво ще кажете за минимално количество за поръчка?

5 метра, за един цвят.

Въпрос 4: защо понякога се появява несъответствие на цветовете?

Разликата в цвета може да бъде причинено от някои причини, като например осветление, фон или цвят отражение на монитора и така нататък.Във всеки случай ние ще направим всичко възможно, за да се избегне това.Надявам се на вашето разбиране и сътрудничество.Много ви благодаря.

Въпрос 5: Защо получих дължина изделия по-малко, отколкото е посочено в описанието?

Нашият продукт трябва да се боядиса или печат, за да се гарантира здравето си, това се извършва в процеса на висока температура, високата температура ще доведе до усадке тъкан, така че материята ще бъде по-кратък реалното, но не се притеснявайте, ние ще се стремим за подобряване на производствения процес.

Обслужване

Ние приемаме търговци на дребно, на едро, смесени поръчки и директна доставка.Ние предлагаме големи отстъпки при търговците на едро и смесени поръчки.Можете да се свържете с нас по всеки въпрос, ние с радост ще отговорим на всички ваши въпроси в рамките на 24 часа.

ДАНЪЦИ И ТАКСИ

В повечето случаи купувача не е нужно да плащат мита и такси, с изключение на страните от ЕС (топло известие: поръчка за страните от ЕС трябва да плати данък на вносни мита и ДДС от първи юли 2021 г.). ние ще обявим го като модел и на ниска цена, за да се избегне данък.Но понякога в някои страни от митническия служител, може да бъде строг. ние не носим отговорност за всякакви митнически такси, моля, запознайте се с митническа политика у вас.Ако трябва да плащат митнически такси, това е ваш дълг пред собствената си страна, купувачът трябва да разберат тази ситуация.Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса, и купувачите носят отговорност за митнически такси.

Коментари

Ние сме онлайн магазин, вашите коментари са много ценни за нас.Ако сте доволни от нашите продукти и услуги, моля, дайте ни 5 звезди и активна обратна връзка, ние ще направим това по-добре.Ако имате някакви проблеми, моля, свържете се с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка, това е много любезно от ваша страна да ни даде възможност за решаване на проблема, преди да можете да оставите отрицателна обратна връзка.Ние вярваме, че има разумно решение.Голямо благодаря!Добър ви ден пазаруване!

sku: o67236

Подобни продукти