Нов Инструмент За Почистване на Автомобила, Комплект Четки За Люк на Покрива, Skoda Octavia A2 A5 A7 Fabia Rapid Superb Roomster Yeti Kodiaq Citigo

0
(0 Коментари)
5.42лв. 4.60лв.
В наличност

Добави в количката Добави в желания
Тип елемент Гъби, Парцали и четки
Тегло на продукта 150g
Дължина на продукта 155cm
Специални характеристики Много подходящ за почистване на тръбата на хладилника, източване на люка на покрива на автомобила
Вид на материала найлон + неръждаема стомана
Произход Континентален Китай

За продукта

Описание:

Тръбна четка притежава гъвкавост, която позволява да работи дори и с извити тръби (под ъгъл по-малко от 90 градуса).Найлонови структури се събират и премахване на отпадъчни води, хранителни продукти, натрупвания на мазнини и боклуци, а те са достатъчно здрави за по-дълга употреба.

Поставете гъвкав прът (на първо край на четки) в телефона и внимателно почистете вътрешната част, едновременно дърпа четката обратно.Гъвкав, но здрав, жично корпус с лекота си проправя път и дълбоко прониква във всяка колектори.

Технически характеристики:

Материал: найлон + неръждаема стомана

Категория: Четка за почистване

Характеристики: Гъвкава

Обща дължина: 155 см

Предназначение: Много добра за почистване на тръбата хладилника, водосточни тръби люк на колата или на други дълги маркучи.

Бележки:

Поради измервания, направени на ръка, моля, оставяйте малки отклонения в измерения.

Поради различни ефекти дисплей и осветление действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, заснет на снимката.

sku: o9872

Подобни продукти