Двигател на вентилатор багер YN20M00107S011 за Kobelco SK200-8 SK210-8 SK250-8 SK350-8 SK-8 с гаранция 3 месеца

0
(0 Коментари)
138.52лв. 85.88лв.
В наличност

Добави в количката Добави в желания
Състояние 100% чисто нов
Търговска марка Вид мравояд, оценете
OEM НЯМА. YN20M00107S011
Сертифициране CE
Обслужване Бърза доставка
Тип черупка От затворен тип
Номер на модела SK200-8 SK210-8 SK250-8 SK350-8 SK-8
Място на произход Провинция Гуандун , Китай
Произход Континентален Китай
Гаранция 3 месеца
Наличност СЪСТАВ
МОК 1 Бр.

За продукта

Име на продукта: Двигател на вентилатор багер Място на произход: Китай (континентален)

is_customized: Да налична номер на модел: SK200-8 SK210-8 SK250-8 SK350-8 SK-8

Състояние: 100% нов Прилага за: Резервни части на багер на строителната техника, Гаранция: 3 месеца наличност: в Наличност MOQ (минимално количество за поръчка): 1 бр Способността за доставка: 1000 бр. седмично Порт: Гуанджоу/Шенжен/Хонг конг Начини за доставка: Експресен: DHL, FedEx, и EMS UPS Резервни части: подмяна на OEM Начини за плащане на вторичния пазар: Банков превод, Western Union, Кредитна карта, Paypai

♥ Тъй като много стоки, които не са представени в нашия интернет магазин, ако искате да научите повече продукти и по-подробна информация за този продукт, моля, свържете се с нас по всяко време.

Задължение за международни купувачи

Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.Отговорност за тези разходи се носи от купувача.

Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи, преди покупка/закупуване.

Политика доставка

Експресна доставка (FedEx/DHL/Тротил/UPS): в САЩ 7-12 работни дни, в обединеното кралство и Австралия 7-12 работни дни, в други страни на 7-15 работни дни.

Моля, не забравяйте да ни предоставят вярна, точна и подробен адрес за доставка и валиден номер номер.Поръчка ще бъде доставена в рамките на 1-10 работни дни след получаване или плащане.

Ако не получите пратката в рамките на 30 работни дни, моля, съобщете ни за това.

Правила за връщане

Удовлетворението на клиентите е нашата основна цел.

Ако продуктът е дефектен или повреден при пристигането си, или е изпратена неточна, моля свържете се с нас веднага.

Рекламации се приемат в рамките на 30 работни дни от датата на доставка, и стоката трябва да бъде в оригинален нов състояние, не издържат и не се променя по никакъв начин с прикрепена бирками и опаковка.В противен случай сделката е окончателна. Возвратная доставка трябва да бъде платена от купувача.

Моля, първо се свържете с нас, ако имате някакви проблеми / въпроси / притеснения.Ние ще се радваме да реши всички въпроси, които имате, в сърдечния и приятелски начин.

За обратна връзка

Ние ценим вашите положителни коментари и ще направим същото в отговор.Не оставяйте отрицателна обратна връзка, без предварително да общуват с нас.Моля, дайте ни на максимум 3 работни дни за отговор.

sku: o12772

Подобни продукти