Безшумни Не Тикающие Детски Стенни Часовници, Цветни Декоративни Часовници С Батерии За Детски Стаи, Спални, Училищна Степен

0
(0 Коментари)
70.99лв. 44.72лв.
В наличност

Добави в количката Добави в желания
Тип на дисплея Игла
Материал на корпуса Пластмаса
Материал Пластмаса
Тип мобилност Механичен
Стил Модерен стил
Форма Единичен Линия
Произход Континентален Китай
Комбинация Разделя
Приложимо Настаняване дневна
Това е едно интелигентно устройство NO

За продукта

Безшумни, не тикающие детски стенни часовници, цветни декоративни часовници на батерии за детски стаи, спални, училищен клас, декоративни стенни часовници: Наситените цветове безшумни стенни часовници създават усещане за младост.Идеални безшумни стенни часовници за всеки украса на стаята.Не тикающие стенни часовници: няма дразнещо тиканья.Прецизен кварцов механизъм осигурява точното време и абсолютна бесшумность.Лесно се чете: Големи цветни стенен часовник с големи цифри добре се четат, а прозрачната стъклена предния капак гарантира добра видимост, дори и отстрани.

Предлага се с 1 кука, широка слот отзад за удобно захващане.

Използва 1 батерия тип "АА" -не са включени в комплекта (забележка: трябва първо да поставите плюс страна на батерията).Безшумни, не тикающие детски стенен часовник с цветна арабски цифри Големи безшумни часовник в дървена рамка отговарят на всички ваши нужди в декор, цветен дизайн може да осветява всяка стая, всяка стена.

Големи цветни числа ще ви дадат точната време на четене с точност до секундата, така че не трябва да се съмняват в себе си.Тези красиви стенни часовници със сигурност ще привлекат вниманието на децата.

декоративни стенни часовници.Идеални безшумни стенни часовници за всекидневна, офис, класна стая, спалня, баня, всекидневна, семейна стая, кабинет, кухня, конферентна зала или всяка стая, която искате да декорирате.

Не тикающие метални стрели.Актуализиран кварцов механизъм, безшумен и не тиктака.Часовници бесшумны, така че няма нужда да се притеснявате за постоянно тиктака обичайното време, когато се нуждаете от малко тишина и спокойствие, за да се съсредоточи върху работата си или да се насладите на пълната през нощта един спокоен сън.Добавете малко блясък на стаята си с помощта на практичните и стилни часа.

Големи Цветни фигури

Цветни арабски цифри привличат вниманието и правят декоративни часовници хармонично сочетающимися с различни мебели, стени в различни цветове или богато украсен със стенописи от

Красиви стенни часовници с големи цветни фигури ще ви позволи да се определи точно времето с точност до секунда, така че не трябва да се съмняват в себе си.

Капак от противотуманного стъкло

Кристално чистата със стъклен капак за удобен преглед дори и под различни ъгли.

Им е много лесно да се почистват, защото часовници са снабдени с плоска леща, която се затваря и предпазва циферблата от прах и отломки.

Широката задна Слот

Предлага се с 1 кука, широка слот отзад за удобно захващане.

Моля, закрепете куката на стената, преди да се мотаят с часове.

Моля, поставете една въглища батерия тип АА и задайте времето.

безшумни стенни часовници

Спецификация:

100% е Абсолютно нов.

Цвят: жълт

Материал: Пластмаса

Материал на показалеца: Метал;

Цвят на показалеца: Цветен.

Механизъм: кварцов (работи на батерии).

Вид на батерията: AA (не са включени в комплекта).

Диаметър: 12 см.

Стил : Класически.

Числови типове: арабска цифра.

Съдържание на опаковката:

1 * Стенни часовници

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

sku: o234138

Подобни продукти