6 Компл. 300 бр. Стикери За Scrapbooking, Самозалепващи се Декоративни Естетически Етикети За Водене на Дневник Планер Албум Лаптоп

0
(0 Коментари)
33.10лв. 25.81лв.
В наличност

Добави в количката Добави в желания
Произход Континентален Китай

За продукта

6 Компл. 300 бр. Стикери За Scrapbooking, Самозалепващи се Декоративни Естетически Етикети За Водене на Дневник Планер Албум Лаптоп

[Достатъчно] Има 6 книги с лепенки, само на 300 парчета, достатъчно, за да ги споделите с приятели. 300 различни модели дават различни възможности за оформяне според вашите нужди, както и различни цветове могат да се комбинират с различен фон.

[Висококачествена хартия и лепило] Тези етикети за списания са изработени от висококачествена хартия washi, хартия, тънка и здрава.Фигура ясно, и го е лесно выцвести или отвалиться.Висококачествено лепило, силна лепливост, не е лесно пада, прави вашия лаптоп за по-енергични.

[Не е лесно да бъде разсеяна] Всяка книга и всяка страница са уникални.Определяне на детайл е изработен от матерчатой хартия, която е трайна и не е толкова лесно пада за предотвратяване на разсейване и загуба.Корица на стикери за албуми удебелени за удобство и текстури.

[Лесна за употреба] Всяко парче хартия етикети васи идва със собствен лепило, просто изберете която ви харесва фигура, свалям го от книгата на васи, повдигна лепило, да я залепите към предмета, който искате да декорирате, а след това да натиснете леко, той приклеится здраво.

[Широко приложение] Комплект хартиени етикети Washi е много подходящ за украса на вашите албуми за албуми, дневници, тетрадки книги, пликове, ежедневников, калъфи за мобилни телефони, подарък пакети, фотоалбум, картички, маркиране, календари, скейтбордов, куфари и много други занаяти.

цвят: Цветът на снимката

Материал: васи

Съдържание на опаковката:

6 стилове x комплект хартиени етикети васи (за 50 листа на всеки, само на 300 листа)

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

sku: o238288

Подобни продукти