Шестоъгълен Мрежа От Мелкоячеистой Мрежа За Производство На Телени Мрежи С Режещи Клещи За Външни Градински Растения В Двора Декорация На Дома

0
(0 Коментари)
56.07лв. 24.12лв.
В наличност

Добави в количката Добави в желания
шестоъгълен метална мрежа градинска метална мрежа
Размер шестиугольной мрежа 2,5x1,5 см/0,98x0,59 инча.
шестоъгълен желязна тел, стоманена Ограда от бодлива тел
Произход Континентален Китай
Метална мрежа 0.4мх5м
метална мрежа тел за ограда за зайци
директен доставка Поддръжка
Поцинкована Стоманена Тел Метална мрежа

За продукта

Водещи елементи:

1、 1. Идеален за diy: Поцинкована шестоъгълен метална мрежа е с размери от около 0,4 м / 15,75 инча и около 5 м / 196,85 инча дължина.Идеален избор за занаяти.Удобно нарязани и му придават форма.Размер шестиугольной мрежа е около 2,5x1,5 см / 0,98x0,59 инча.

2 、 2. Лек и здрав: Тел за пиле изработени от поцинкована тел, тя е достатъчно лека и здрава, да е подходяща за прости работи или по-големи проекти на открито.

3 、 3. Преносими клещи: Идват с клещи промишлен клас, така че можете лесно да нарежете тел пиле на окото.Също комплектът включва: един чифт ръкавици за защита на ръцете.

4、 4. Универсална метална мрежа: Тези мрежи от малки тел основно се използват за домашни занаяти.Идеален избор за бижута стелажи, шкафове, витрини, рамки за коледни венци, decor за снимки и т.н. Можете да изрежете отвора, за да помогна да се направят някакви малки предмети.

5、5. Широко приложение: Поцинкована шестоъгълен мрежа за пилета, има подходящ размер и подходящи за всякакви по-големи проекти, като например огради на вътрешния двор, ограда за пилета или други малки животни, за да се предотврати тяхното бягство, или може да се използва за направата на защитни огради за растенията.

Характеристики:

1. Идеален за diy: поцинкована шестоъгълен метална мрежа е с размери от около 0,4 м / 15,75 инча и около 5 м / 196,85 инча дължина.Идеален избор за занаяти.Удобно нарязани и му придават форма.Размер шестиугольной мрежа е около 2,5x1,5 см / 0,98x0,59 инча.

2. Лек и здрав: Тел за пиле изработени от поцинкована тел, тя е достатъчно лека и здрава, да е подходяща за прости работи или по-големи проекти на открито.

3. Преносими клещи: Идват с клещи промишлен клас, така че можете лесно да нарежете тел пиле на окото.Също комплектът включва: един чифт ръкавици за защита на ръцете.

4. Универсална метална мрежа: Тези мрежи от мелкоячеистой тел основно се използват за домашни занаяти.Идеален избор за бижута стелажи, шкафове, витрини, рамки за коледни венци, decor за снимки и т.н. Можете да изрежете отвора, за да помогна да се направят някакви малки предмети.

5. Широко приложение: Поцинкована шестоъгълен мрежа за пилета, има подходящ размер и подходящи за всякакви по-големи проекти, като например огради за двор, ограда за пилета или други малки животни, за да се предотврати тяхното бягство, или може да се използва за направата на защитни огради за растенията.

Опаковъчен лист:

1 * Мрежа от дребни тел

Бележки:

Поради светлинни ефекти и ъгли на снимане на цвета на продукта и цвета, показан на снимката, може да има нюанси.

Поради ръчно измерване на размера на изделия, може да бъде отхвърлен.

ЗАБЕЛЕЖКА

Пощенски кодове, започващи с 07,51,52,35,38 в Испания, се отнасят до отдалечените райони, моля, не се купуват чужди складове за доставка, само Китай може да се доставят.Благодарим ви.

1. За обратна връзка:

1.1 Моля, оставете положителен отзив и 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.

1.2 Отзивите са много важни за нас, така че, моля, свържете се с нас веднага, преди да напусне неутрални или отрицателни отзиви.Ние ще направим всичко възможно, за да реши всеки проблем и да се осигури възможно най-доброто обслужване на клиентите.

1.3 Невъзможно да се реши проблема, ако не сме (не) знаем за тях!

2. Какви са достъпни начини на плащане?

sku: o97894

Тагове: тел за ограда, съставни лентата на оградата, чиста, поцинкована метална мрежа.

Подобни продукти