Пъстри Метални Визитки Алуминиеви Празни Цветни Визитки С Надпис Метална Издател Празни Визитки

0
(0 Коментари)
62.05лв. 34.74лв.
В наличност

Добави в количката Добави в желания
Произход Континентален Китай

За продукта

Пъстри Метални Визитки Алуминиеви Празни Цветни Визитки С Надпис Метална Издател Празни Визитки

Метални визитки: получите 120 празни визитни картички от алуминий с шарките на 8 различни цвята, много красиви.Можете да направите красиви визитки за себе си или други хора с помощта на маркиране и гравиране, което ще направи вашата личност е уникална.

Висококачествена банковата метална визитка: Метална визитна картичка изработена от висококачествена алуминиева сплав с дебелина около 0,22 мм. Той е лек и здрав.Той може да печата на желания от вас текст или графика, върху визитна картичка, и той не бъде изтрит.

Алуминиева празна визитка: Цветна алуминиева визитка размер 86x54 mm / 3,38x2,12 инча, което е лесно за носене и съхранение; метална визитка с отбелязване е с гладка и лъскава повърхност, а край не са необработени, което е лесно за почистване.Подходящ за гравиране или отстраняване на грешки.

Широка гама от приложения: Алуминиеви заготовки за визитни картички са подходящи за почти всички видове гравиране, като гравиране или гравиране с CNC, и могат да бъдат използвани като рекламни метални визитки VIP, рекламни подаръци картички, именни таблетки, визитни картички и т.н., Лого, винаги ще остане и ще бъде трайна.Препоръчително е да се направи черна гравиране, ефект гравиране по-очевидно.

Цвят: Както е показано на фигура

Материал: Метал

Съдържание на опаковката:

120 х метални визитни картички (по 15 броя за цвят)

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

sku: o97340

Подобни продукти