Love Memory 100 Езика I Love You Фокусно Огърлица за Жени от Сплав с Покритие Покритие Персонални Бижута Ins Популярни Подаръци

0
(0 Коментари)
9.46лв. 6.14лв.
В наличност

Добави в количката Добави в желания
Произход Континентален Китай
Материал Метални
Пол Жени
Тип на метали Цинк сплав
CN Zhejiang
Вид верига Звено На Веригата
Елегантен или Модерен Модни модели
Съвместимост Всичко, което е съвместимо
Функция Други
Тип колиета Колиета с висулки
Извинение Парти
Стил МОДЕРЕН
Търговска марка ШАРФО
Форма\модел Геометричен
Размер на кулон Снимка
Номер на модела колие
Тип елемент Колиета и гердани

За продукта

Проекция на светлина и сянка, [обичам те] на 100 езика

В комбинация с нанотехнологиями

Обичам те на 100 езика, выгравированных на кулоне

Обичам те * 100 езика

Колие "Спомен за любов", която поставя любовта в нанотехнологичный КАМЪК на ЛЮБОВТА, осветление на висулка светлина, показва колие I LOVE U 100 различни езици, за изненада на тези, които обичаш.

Подаръци

Страхотни подаръци за жени, майки, закон, съпруга, дъщеря, подаръци за леля, най-добрата ти приятелка и т.н., Подходящи за всеки повод.Идеален за подарък за рожден ден, възпоменателни подаръци, коледни подаръци, подарък за абитуриентски бал, подарък за Деня на майката, подаръци за Свети Валентин.

Обслужване

100% удовлетвореност и връщане на парите. 30-дневна гаранция за връщане на пари по някаква причина; Ако има някакви проблеми с покупката, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви помогнем за решаване на проблема, ние с удоволствие ще достави на вас приятни впечатления от пазаруването.

РУМ-БИЖУТА

1. Често сменяеми бижута, една и съща обстановка, трябва да се избягва продължително носене, особено в горещото лято, продължителният контакт бижута с след това лесно се поддава на ерозията, така че по-добре да се подготвят някои декорации за честа подмяна.

2. При контакт с химикали бижута податливи на повреди.Аромат къпане, плуване в хлорке, на сол в морската вода и т.н. може да предизвика корозия покритие бижута, така че декорация трябва да се свали преди къпане или плуване.

3. Сблъсък лесно сипал, съхранение трябва да бъдат внимателни, украса не трябва да се припокриват, те трябва да се съхранява в оригиналната чантата си или да се поставят в кутия за бижута с малко независими кабинета, за да се избегне взаимно триене и триене на повърхността.

4. От време на време почистване на бижута, изберете мека четка за подметания повърхността на декорации за премахване на повърхностни петна с бижута.

5. Нанесете слой прозрачен лак за нокти върху метална повърхност, за да се избегне контакт на бижута с въздух, и го носят по-дълго време.

Срокът за доставка обикновено отнема около 10-60 работни дни. в някои страни доставката може да отнеме повече време, особено в Бразилия, Южна Америка, Африка.

1. Въпрос: Кога ще си плати, в кое време тя може да бъде изпратена?

За: Стоки ще бъдат изпратени в рамките на 1-3 работни дни след потвърждаване на плащането и предоставянето на номера за проследяване.

2. Въпрос: Колко време ще получа пратката?Ако не успее, какво мога да направя?

Отговор: Обикновено това отнема 10-60 дни.

Ако не сте получили продукта за повече от 60 дни, ние ще ви върнем парите обратно.

3. Въпросът е: ако на стоки има проблеми с качеството, как мога да направя това?О: Моля, свържете се с нас за първи път, ние ще ви помогнем да разрешите проблема. 1. Ние приемаме всички начини на плащане, посочена по-горе.Свържете се с нас, ако имате някакви въпроси при плащане.

2. При голяма поръчка ви ще се предлага и допълнителна отстъпка, ако се свържете с нас.

Вашето удовлетворение е нашата амбиция.

Ако сте доволни от нашите продукти и услуги, моля, пишете ни на върха 5 звезди.

Ако имате някакви проблеми или въпроси относно вашата транзакция, моля, свържете се с нас, преди да напусне някакви отзиви.

sku: o95173

Тагове: Проекция.

Подобни продукти