Комплект за Бродерия на кръстат бод Китайски Комплект за бродерия на кръстат бод Бродерия Ръкоделие Занаятчийски Пакети Памучен Плат Мулине Нови Дизайни Бродерия ZZ601

0
(0 Коментари)
13.97лв. 9.35лв.
В наличност

Добави в количката Добави в желания
Тип опаковка
Стил Пасторальный стил
Произход Континентален Китай
Външната опаковка Други
Използването на Модел
Рамка No
Начин на опаковане на платното Сгънати
Тип дизайн Карикатура
Материал 100% Памук

За продукта

Моля, обърнете внимание, че конеца в комплекта са заменени от 100% памук в екологичен памук и цената е съответно намалена.Останалите елементи в комплекта остават непроменени.

Поради високата цена за доставка на всички комплекти се доставят без оригиналната опаковка.Вместо това се използват найлонови торбички ИНВЕСТИЦИЯ.

Всички комплекти за крос-шевни преброени.Върху тях няма печат или за печат.

Технически характеристики: Цвят плат: БЯЛО Материал направления на Таблицата: еко-памук Размер тъкан: около 41*26 cm (18 карата)/30*50 см (14 карата) Материал на тема: еко памук Брой тежи около 112*220 Писта: 2 използвайте конци за бродерия, 1 конци за отстрочки Характеристики: 1. Екологичен памук, добро качество на бродерия. 2. Прежди от еко-памук, меки и светли, не изчезват, им е трудно да се обърка или да се скъса. 3. Метални игли са здрави и лесно се поддават на продеванию нишки. 4. Това ще ви донесе огромно удоволствие и постигане, когато сте готови бродерии. 5. Когато сте готови, можете да поставите в рамка и виси на стената, както е показано на снимките.Това е много добре като допълнение към вашия дом.Забележка: 1. Цвят на този на продукта може да се различават малко, тъй като монитори калибриран по различен начин.И цвета на плата може да бъде същото, както е показано на снимката.Моля, консултирайте се с реалния продукт. 2. Рамката, показана на снимката, в комплект не е включена.Пакетът включва: 1 x Бродирана кърпа 1 x HD Цветна диаграма 2 x Игла Достатъчно екологична памучни прежди (30% излишък)

sku: o93889

Подобни продукти