Продажба на едро, 20 бр., Бродирани Ленти с Нашивкой, Железни Ленти, Етикети За Дрехи, Апликация От Текстилната Тъкан, Аксесоари YH174

0
(0 Коментари)
27.70лв.
В наличност

Добави в количката Добави в желания
Номер на модела yh174
Търговска марка МИ
Стил Ютия-На
Техника Бродирана
Характеристика РЪЧНА ИЗРАБОТКА, Екологично чист
Вид на продукта На кръпки
Размер As pic

За продукта

БЕЛЕЖКА:

1) Ако сумата на резервацията надвишава 150 щатски долара, ние ще изпратим стоката експресна поща за безплатна доставка.

Коментари :

1) мнението е наистина важно за нас, моля, отделете няколко секунди, за да оставите чудесен съвет е, ако сте доволни от нашия продукт или услуга, много ви благодаря!!

2) Моля, свържете се с нас, преди да напусне неутрален (3 звезди) или отрицателен (1-2 звезди) на върха.

Ние ще направим всичко възможно, за да разреши този проблем и да ви оставя тук приятно настроение за пазаруване.Благодарим ви!

Правилата на връщане:

Ние ви гарантираме липсата на риск при закупуване от тук.

Ние ще ви предложим пълно възстановяване, ако стоката има някакви проблеми с качеството.

Свържете се с нас :

Ако имате някакви въпроси или се нуждаете от някаква помощ, моля не се колебайте да се свържете с нас!Благодаря ви за подкрепата!

sku: o90109

Тагове: лейси бродерия от антени, опитайте се да бродира рокля от дърво, произведено по поръчка на домашни любимци бродерия, сместа завързана бродерия, яке с бродерия на лого, занзейское дантела с бродерия, бродерия рокли celmia, изключителна лейси бродерия, изработена по поръчка бродерия със собствените си ръце, бродерия от велур за iphone.

Подобни продукти