Въздушна възглавница за Придвижване на инвалидна количка Universal Възглавница се Движи Колата, Предпазни Възглавници Подкрепа на Врата U-Образна Възглавница за Малки Деца

0
(0 Коментари)
15.59лв. 7.80лв.
В наличност

Добави в количката Добави в желания
Попълване на Полипропилен Памук
Тегло 0-1 pounds
Сезон Четири сезона
Възрастова група 4-6y
CN Гуандун
Пол Унисекс
Специални характеристики Мултифункционален
Форма U-образна форма
Клас Клас А
Произход Континентален Китай
Номер на модела 583E7HH1003224
Тип дизайн Карикатура
Материал Полиестер / Памук
Характеристика Анти-Апнея

За продукта

Характеристики:

ООТДТИ

Универсална автомобилна възглавница: Нашата автомобилна пътна възглавница, специално за деца и малки деца, удобно поддържа врата и по време на дълги пътувания, им позволява сигурно и удобно да се спи с подкрепата на шията, лесно става и е вдигната, е подходящ най-вече за автомобилния колан.

Широчина и удебелена възглавница за подкрепа на врата: Възглавница за пътуване използва дизайн на подкрепа ширина и дебели памук за по-добра поддръжка и защита на детето и шията, идва с фиксирана бутон, който лесно се фиксира и се отстранява, добре предпазва шията и лицето на дете, без решетка каишка.

Надежден материал: калъф за писалка изработен от устойчив дишащ полиестер и памук, дишаща и лека сгъсти възглавници, добре омрежен, устойчива на износване, която може да предпази врата и няма да навредят на презрамки на колана и да помогне за облекчаване на външни сили.

Красива възглавница за врата с анимационни дизайн: U-образна възглавница предлага 9 допълнителни шарки, ярък цветен печат с анимационни модел, отлична възглавница, супер мека възглавница, която може да придружава вас, малки деца, отблъскват скучен пътуване, за предотвратяване на занасяне и удобни за използване, с добра подкрепа, добре облекчаване на тяхното тяло.

Широка гама от приложения: Възглавница за пътуване универсален размер, съвместим с колата, също е подходяща за бебешки колички, детски колички, количка, столче за хранене за хранене, лесен за употреба, подходящ за множество случаи на използване.

Технически характеристики:

Размери на продукта: прибл. 27x22 см/10,62x8,66 инча

Материал: Полиестер, Памук

Вариант стил: Зелен слон / Зелена лилия /Зелена птица/Зелен Таралеж / Патица / Лъвовете / Оранжева лисица /Dove /Снежен човек

Нето тегло: прибл. 100 г/0,22 килограма

Пакетът включва:

1 х Мультяшная Детска възглавница Автомобили

Забележка:

Моля се допуска толеранс от 1-2 см от ръчно измерване.

Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.

sku: o8106

Подобни продукти