Слънчеви Led Струнни Светлини Звезда Водопад "Метеор" Коледна Приказка Светлинна Ивица за Градинска Сватба на Коледно Парти Декор Лампа

0
(0 Коментари)
85.00лв. 63.74лв.
В наличност

Добави в количката Добави в желания
Тип елемент Стриптийз
Произход Континентален Китай
Търговска марка Дримбург
Сертифициране ce

За продукта

350LED дистанционно управление слънчева петолъчна звезда виси на дърво водата водопад струнен светлина

Характеристики:

* Перфектна празнична декорация на открито: дръж големи звезди на дървото или под стряхата, а след това се мотае 350 led лампи на земята в съответствие с форма на дърво или на случаен принцип.Това изглежда като блещукаща звезда в нощното небе.Това ще стане прекрасно допълнение към вашия празничната оформяне на открито.

* Здрав: IP55 водоустойчив водопад коледна звезда светлина е много подходящ за вътрешна и външна украса.Здрава конструкция го прави здрав и издръжлив, могат да издържат на всякакви климатични условия, му е трудно да се прекъсне и перегреть при продължителна употреба.Те са достатъчно издръжливи, за да се осигури години на висококачествено осветление.

* Празнична украса starlight: празнични декорации за градината на открито, като празничен подарък за семейството, любимия, приятелите и колегите си.Тя е много подходяща за Коледа, Хелоуин, Великден, сватби, партита, тържества и празнични украси.

* Лесна инсталация: просто се дръж по-голяма звезда на външна стена, дърво или корниз, можете да окачите на нея, или да правите всичко, което искате.

Спецификация:

Име: Светлина Водопада с петолъчна Звезда

Материал: Пластмаса

Брой led топки лампа: 350 светодиоди

По-светъл цвят: четырехцветный

Светлинен поток: 10lm

Начин на управление: дистанционно управление

Ниво на защита: IP55

Опаковка в пакет:

1 х Петолъчна Звезда Водопадный лампа

1 х дистанционно управление

1 х комплект монтажни консумативи

Забележка:

1. Моля, имайте предвид разликата в 1-3 см (0,4-1,18 инча) от ръчно измерване и малки различия в цвета, за различни настройки на дисплея.

2. Поради разлика в светлина и екрана цвят на продукта може да се различават малко от цветовете на снимките.Моля, разберете.

sku: o7257

Подобни продукти