25шт 30/45/60 Градуса Сменяеми Остриета За Cricut Explore Air Винил Машини За Рязане на Здрави Режещи Инструменти Плоттерные

0
(0 Коментари)
14.48лв. 8.39лв.
В наличност

Добави в количката Добави в желания
Номер на модела С назъбени остриета
Материал Други
Степента на R0.1
Покритие Други
Диаметър на около 2 мм
Тип Други
Произход Континентален Китай
Сертифициране Няма
Обща дължина около 24 мм

За продукта

Спецификация:

100% чисто ново с високо качество

Материал: Цементированный карбид и неръждаема стомана

Дължина на острието: Около 24 мм

Диаметър на острието: Приблизително 2 мм

Общият брой на: 25 бр.

Характеристики:

Съвместимост:

Тези остриета Cricut са идеални за подмяна на остриета Cricut Explore Air / Air 2 / Maker / Expression.

Приложение:

45-градусное на острието се използва за повечето разрези с общо предназначение; 60-градусное острието изпълнява най-сложните и деликатни разрези; 30-градусное острието се препоръчва за плат, тънък картон и кожа.

Прорезна материал:

Тези режещи остриета Cricut са подходящи за рязане на материали с дебелина до 0,25 мм. може да Ги използва за рязане на по-дебели и плътни материали като лъскава хартия, залепваща фолио и компютърна хартия, древесностружечная печка, штемпельный материал, дебел картон, листове стиропор, картон, пробковое дърво и тъкан.

Пикантен и Траен:

Съвет, изработени от цементированного карбид, все още може да бъде остра и здрава за дълго въртене; прът острие, изработен от неръждаема стомана премиум-клас she & polishing, е в състояние да издържа на износване и разкъсване, което ви позволява да се насладите на много часове на рязане.

Пратката включва:

10 x 45 градуса (червена капачка)

10 x 30 градуса (жълта капачка)

5 x 60 градуса (син капак)

Забележка:

Тези остриета Cricuit Explore не могат автоматично да се регулира дълбочината, необходима за рязане, както и всички остриета трябва да се регулира ръчно за настройка на дължината на ъглов върха в съответствие с различните видове ножове или различни режещи материали.Моля, проверете ефект на рязане след инсталиране на съответната дълбочина на рязане.

Ако смятате, че острието затупились при първата употреба, моля, ръчно регулиране на ъгъла на наклона на нож с помощта на подходящия материал правилно.

Моля се допуска незначителни грешки от ръчно измерване.

Цветовете могат да се различават леко за различни екрани на монитори.

sku: o7152

Тагове: cricut разгледайте книгата за манекени, capa garmin изследват, комплекти cricut explore air 2, цветя на часовника 36 мм, главоболие автомобил 36 мм, принтер cricut explore 2, шпатула винил cricut, обичай топлинна преса, термопресс за тениски, лепило cricut explore air 2.

Подобни продукти