Творчески Писалка Притежател Саксия Силиконова Форма Панда Горшечное Растение САМ Формата на Украса Шоколадова Торта

0
(0 Коментари)
43.23лв. 24.65лв.
В наличност

Добави в количката Добави в желания
Характеристики на продукта Направи си САМ Бижута Находки Ръчно изработени плавателни съдове за Бижута и Аксесоари
Номер на модела мухъл епоксидна смола, силикон, за да направя бижута ДИИ
Вид на бижута, инструменти и Оборудване Прес-форми
Тип елемент Бижута, Инструменти и Оборудване
Материал Силикон
Произход Континентален Китай

За продукта

Креативен държач за химикалки, саксия, силиконова форма, панда, растение в саксия, направи си сам, форми за украса на шоколадова торта [високо качество] Форма, изработен от висококачествен силикон, който е траен и не е лесно да се е деформирал.Силиконовата форма е мека, гладка, лесно се отстранява, лесен за почистване със сапун и вода и множество.

[Изискан материал] Изработена от елегантна силиконов материал, 3D силиконовата форма е здрав и може да издържа на температури от -40 F до 446 по Фаренхайт (от -40 градуса по Целзий до 230 градуса по Целзий).

[Мека и здрава] Интегрирана дизайн е по-удобно.Силиконы тези форми имат превъзходен вкус, вкус, можете да ги използвате директно при контакт с храни и се използва многократно.

[Лесно се разглобява] като се Уверите, че смола напълно транзит, лист смола може да се пускам, просто чрез завъртане на гъвкава форма за полимерни подложки.Тя може лесно да се измиват малко топла вода със сапун, а след това избършете останалата вода и суха кърпа.

[Многофункционален] с изключение На форми за свещи или сапун, форма има широка гама от приложения.Той е подходящ за свещи, бонбони, желе, сапун, шоколад, торти, ароматерапия или други предмети ръчна изработка.

Заглавие: в саксии форма за Панди

размер: 13,5x7,7x4,5 cm

Материал: Силикагел

цвят: Розов

Съдържание на опаковката:

1 * Форма за Панди в саксия

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

sku: o66230

Подобни продукти