Генератор STD 2871A308, 2871A303 за Perkins 1104A-44, 1104C-44, 1104D-44 резервни Части за дизелови двигатели

0
(0 Коментари)
668.58лв.
В наличност

Добави в количката Добави в желания
Тип на двигателя Дизелово гориво
Време на изпълнение на поръчката от 3 до 7 дни
Вид на материала Метални
Предимство Професионален / Готов за изпращане
OEM НЯМА. 1104А-44, 1104С-44, 1104D-44
Размер Standard Size
Търговска марка ДЖОББО
Произход Континентален Китай

За продукта

Започнахме дейността си през 2009 г., сме много професионален доставчик, ако имате нужда от някакви части на двигателя, ние можем да ви помогнем да намерите, моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти.

СПЕЦИФИКАЦИЯ

Забележка: Моля, потвърдете, подходящ ли е този продукт за вашата машина, преди пускането на поръчката, просто не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви проблеми с продукти, ние ще предоставим професионална консултация онлайн.

Модел на двигателя

Дисплей на продукта

100% натурная стрелба, мулти фасетиран дисплеи за вас.

въведение в компания

Компания Guangzhou XTD е основана през 2009 г. и е специализирана в разработване, производство, търговия на едро и дребно в областта на обществените поръчки, съхраняване и техническо обслужване на малки части за двигатели.Нашата компания е разположена в Хуаньюй Международен Машинери Сити, област Цзэнчэн, Гуанджоу, с удобен транспорт необвързана с производството.Основният бизнес за Kubota, Perkins, JCB, CAT, Mira mar, John Deere, Mitsubishi, Isuzu пакет основен ремонт на двигатели.Всички наши продукти отговарят на международните стандарти за качество, както и нашите продукти са били продадени в чужбина и се радва на добра репутация на много пазари в страната и чужбина.

Ако се интересувате от някой от нашите продукти или имате намерение да направите поръчка, моля, свържете се с нас по всяко време, ние с нетърпение очакваме, когато клиенти по целия свят, ще работят заедно, за да създадат по-добро бъдеще.

Детайли логистика

1. Моля, изпратете попълнен адрес за доставка, трите имена и номер на телефона, на първо място, преди да поръчате.

2. Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.Отговорност за тези разходи се носи от купувача.

sku: o6246

Подобни продукти