Модни Реколта Мъжки И Дамски Обици-халки С Пера, Цветни Обеци-халки От Неръждаема Стомана, Ретро Лист на Растението, Обеци-Халки С Клипс За Уши, Бижута

0
(0 Коментари)
5.74лв. 5.17лв.
В наличност

Добави в количката Добави в желания
Форма\модел Кръг
Тип на метали Неръждаема Стомана
Форма Кръг
Търговска марка ДММиРА
Цвят Сребро; злато, розово злато
опаковка Торба OPP
Продукт кръгли обеци-халки
Размер 4*9mm
Материал Кубичен цирконий
Пол Жени
Стил МОДЕРЕН, Популярният; Пънк; Модерен модерен
Номер на модела Обеци-халки

За продукта

Продукт: Кръгли обици

Цвят: Сребрист

Материал: Стомана

Единица продажби: Двойка

Опаковка: Найлонова торбичка

1) Поръчки-малко от $5, изпращайте чрез Поща на Китай обичайните малък пакет, плюс доставка.В Испания, чрез Correos Economy.

2) Поръчка над $5, изпратете чрез Stardand на регистрирания доставка с въздушна поща (Мейл Китай, ePacket, CORREOS PAQ 72).

3) Поръчка над $300, може да изпрати безплатна експресна доставка (EMS, DHL, FedEx и т.н.)

1. Ако сте доволни от нашите продукти и услуги, ние ще бъдем благодарни, ако отделите една минута, за да ни оставят положителен отзив с всички 5 звезди.

2. моля, не се колебайте да се свържете с нас безплатно, за да получите най-доброто решение, преди да оставят негативна или неутрална обратна връзка.

1. Ние ще ви възстановим парите, ако се върнете стоката без някаква причина в продължение на 15 дни, и на купувача, трябва да се уверите, че продуктът е в оригиналния добро състояние и може да бъде продаден отново.

2. Купувачите трябва да заплатят разходите за обратна доставка.

sku: o488645

Тагове: чужди обеци за обнимашек, квадратни обеци-обнимашки, тесни обеци за обнимашек, мъжки пръстен с совой, открити обеци huggies, мъжки медни обеци, мъжки обеци lotr, мъжки обеци valknut, мъжки обеци с логото на, обеци star huggies за обнимашек.

Подобни продукти