Цена на едро, Модни дамски и мъжки бижута brcelet, мъжки гривни с веригата от чисто злато с дължина 6 мм, дължина 19 см, Модерен гривна 24kGP

0
(0 Коментари)
11.52лв. 10.95лв.
В наличност

Добави в количката Добави в желания
Търговска марка Bbjulyhuangбилль
Номер на модела В018
Вид верига Звено На Веригата
дължина 19.5cm
Тип обков Лесен кука
Тип настройки Няма
Стил МОДЕРЕН
Пол Жени, Жени, Момичета, МЪЖ, Влюбен
Функция Други
Тип на метали мед, Други
Елегантен или Модерен Модни модели
Извинение Парти, Участието на, Годишнина, Сватба
Форма\модел Геометричен
Вид На Гривни Гривни с Веригата и Звена
Място на произход Китай (континентален)
Материал Метални
Съвместимост Всичко, което е съвместимо
Тип елемент Гривни

За продукта

Опаковка

напълно нов продукт под формата на красива чанта от картинката

Доставка

> 200 $, безплатна доставка през DHL или EMS

Въздушен стълб

Стока ще бъде изпратена, след като уеб сайта ще потвърди плащане в рамките на 24 часа.Въздушен стълб .

Разходите за доставка и обработка на един и същ по цял свят (включително и Хонг конг).Ние ще изпратим на продукт (и) в продължение на 2 дни с фиксиран лихвен процент или с препоръчана поща от Сингапур и Китай, след потвърждение на плащането.Всички наши продукти са на стандартната фиксирана цена за доставка.Обикновено доставката отнема 15-25 работни дни.Понякога, поради проблеми с поръчката или метеорологични условия може да се забави с няколко дни.Това може да отнеме до 30 дни.

Обратна връзка за Нашите цели-вашата 100% удовлетвореност, вашият повторен бизнес и си положителна оценка. ако сте доволни от стоки, които сте получили, моля, помогнете ми да оставите своя коментар, ако не сте доволни от стоки, които сте получили, моля, дайте ми шанс да реши проблема, преди да можете да оставите негативен коментар или отворете disput.Моля, свържете се с нас, преди да напусне неутрален (3 звезди) или отрицателен (1-2 звезди) на върха.Ние ще направим всичко възможно, за да разреши този проблем и да ви оставя тук приятно настроение за пазаруване.Благодарим ви!много ви благодаря!!!!!!

Правилата на връщане:

Ние ви гарантираме липсата на риск при закупуване от тук.

Ние ви предлагаме пълно възстановяване, ако стоката има някакви проблеми с качеството.

Контакти

Ние се опитваме да отговори колкото се може по-бързо. но, моля, нека забавянето на отговора за нетърговски цели.ние ще се радваме да отговорим на всеки ваш въпрос, така че, моля, не се колебайте да се свържете с мен.

,

sku: o3263

Тагове: бродирани мъниста ключодържатели-окачване, модни аксесоари brcelet, часовници brcelet fit, кожена обвивка brcelet, гривни за мъже също, гривни за мъже titani, гривна за мъже съзвездие, пръстен във формата на змия от бяло злато, гривни за мъже от яспис, модни гривни brcelet.

Подобни продукти