Mcao 100% Френска Бельо Калъфка за възглавница с Бродерия, Выстиранная Камък, Однотонная, Здрава, Мека, Дишаща, Тънък за Естествен Лен, 1 бр., TJ3389

0
(0 Коментари)
57.70лв. 29.42лв.
В наличност

Добави в количката Добави в желания
Тип набиране NO
Техника Тъкани
Номер на модела TJ3389
Произход Континентален Китай
Модел Обикновен Боядисани
Клас Клас А
Тип дизайн Твърд
Материал 100% Френски Лен
Използването на Начало, Хотел
Стил Каре
Характеристика Екологично чист
Секси провокативна No
Търговска марка MCAO
Брой нишки 100TC
Тип Калъфка
Непристойная снимка No
Брой платове 60

За продукта

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

Марка: Mcao Артикул: TJ3389 Името на стоката: Бельо калъфка за възглавница с бродерия Материал: лен Модел: обикновен Цвят: както е показано на Помещение съдържание: 1xLinen калъфка

Тази тема

● 100% ФРЕНСКИ ЛЕН: Използвана бельо плат се отглежда единствено във Франция, без химически вещества или добавки.Лен, събрани по екологично чист начин, допринася за получаване на покрива възглавница с високо качество. ● ДИШАЩИ И УДОБНИ: Благодарение на уникалната въздушна пропускливост и впитыванию на влага 20% от теглото си, преди те да станат влажни или мокри, спално бельо, калъфки за възглавници ще ви помогнат да се чувствате охлаждане през горещото лято и по-добър сън.Идеален за нощно изпотяване! ● НОВ ПОГЛЕД: Уморени от традиционния стил?Mcao представлява куха възглавница с бродерия в лента, която ще направи вашето спално бельо, по-изискан и специален. ●АНТИСТАТИЧНИ И ЗАДЪРЖАТ ТОПЛИНАТА през ЗИМАТА: калъфка от чист лен могат да защитите вашата коса от тусклости и тусклости не само през лятото, но и суха през зимата се дължи на статично електричество.Чувствайте се прекрасно през цялата година! ● ИЗДРЪЖЛИВОСТ И ЛЕКОТА на ИЗМИВАНЕ: Благодарение на устойчивост на петна и миризми калъфка от чист лен, не се нуждаят от често пране и стават все по-мек със всяко пране.За защита на влакна, моля, използвайте нежния машинен цикъл и избягвайте почистващи препарати, съдържащи белина или белина.Линия изсъхне отвътре навън.Топло гладене, ако е необходимо.

100% Натурален Френски Лен

Калъфки Mcao pure linen са изработени от лен, отглеждани във Франция.Никакви химикали, никакви добавки, само натурален събиране на реколтата.

Чувствайте се прекрасно през цялата година

Бельо плат ще запази ви прохлада през лятото и да ни избави от статично електричество през зимата.Осигурете си пълноценна качествен сън през цялата година!

Атрактивен дизайн

На базата На традиционните едноцветни покрива възглавница Mcao разработва нови фасоны, които да освежат вашето спално бельо.

Инструкции за пране

Благодарение на такива характеристики като устойчивост на петна и миризми, не е необходимо честото миене.За да защити калъфки, моля, използвайте нежния машинен цикъл и мек препарат при пране.

Изящна изработка изработка

Внимателно направен и добре зашити, висококачествени калъфки създадени в тон възглавницата си.Няма цип, лесно да поставите или извадите възглавница и да се избегне вдлъбнатини на лицето.

sku: o30654

Тагове: нефритовая щастлива кон, жена блейзър eam, пръстен от кашлица от нефрит, сухо выстиранное бельо, произведено по поръчка на пръстен от нефрит, блузи от магазин eam store, отговорът магазин толстовок, жените eam 2020, калъф zte horse, одеяло, изми от камък.

Подобни продукти