Детски чорапи шарени цветни преливащи се цветове чорапогащи памучни ученически бели дълги чорапи за деца, момичета, малки момчета, деца, meias

0
(0 Коментари)
36.02лв. 27.02лв.
В наличност

Добави в количката Добави в желания
Тип елемент Чорап
Материал Памук, Акрил
Номер на модела nn1186
Търговска марка ХОННМОР
Тип дизайн Твърд
Отдел име Деца
Подходящ Подходящ точно по размер, вземете своя обикновен размер
Пол Унисекс

За продукта

Детски чорапи шарени цветни преливащи се цветове чорапогащи памучни ученически бели дълги чорапи за деца, момичета, малки момчета, деца, meias

1. Ако сте доволни от нашите продукти и услуги, моля, оставете своя положителен отзив и 5 звезди. положителен резултат от експозиция (5 звезди) е много важно за нас, моля ви, помислете два пъти, преди да ни остави на върха.

2. Ако не сте доволни от нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателен (1-3 звезда) съвет, или да се направи подробен рейтинг.Ние ще направим всичко възможно, за да разреши проблема. 1. Ние приемаме плащания AliPay West Union, Moneybooker и TT.Всички основни кредитни карти се приемат чрез защитен платежния процес НАБИРАТЕЛНИ. 2. Повечето продукти са в наличност.Можете да платите за него директно.Моля, свържете се с нас в рамките на 24 часа, ако имате някакви проблеми с плащанията.

1. ПОДГОТВЕТЕ ВРЕМЕ за доставка: поради това, че ние всеки ден се погрижим за много поръчки, обикновено ние организираме изпращане в рамките на 3-7 дни, моля, търпеливо чакайте и да се извини за причиненото ви неудобство. 2. Режим за доставка: Русия/САЩ Безплатна доставка по електронна поща 7-20 дни, в други страни резервират чрез самолетни заминаване Поща на Китай, ако сте избрали безплатна доставка, но, за съжаление, ние не подкрепяме безплатна доставка в някои страни като Ангола Албания и други страни, които не поддържат самолетни заминаване Поща на Китай. 3. За ДАНЪК В повечето случаи купувача не е нужно да плащат мита.Ние я обяви за подарък и по-ниска стойност, за да се избегне плащането на данъка.Но понякога в някои страни от митническия служител, може да бъде строг.Ние не носим отговорност за каквито и да било митнически такси; моля, запознайте се с митническа политика у дома.Ако трябва да плащат митнически такси, това е ваш дълг пред собствената си страна; купувачът трябва да разберат тази ситуация.Искрено се извиняваме за причиненото неудобство. 4. Ако сте избрали експресна доставка, моля, предложете ни вашата правилния телефон за контакт, за местната пощенска служба, не може да се свърже с вас, за да взема един колет, когато тя пристигне.

sku: o30115

Тагове: Чорапогащи до коляното, звездна облекло, чорапи за момичета, чорапи за момичета в чорапи.

Подобни продукти