Куката за кърпи/ Лигав кука - Герб/ Дреха/ Кърпа, Окачени в банята/Кухнята, комплект от 4 теми, Водоустойчива алуминиева сплав

0
(0 Коментари)
34.88лв. 27.55лв.
В наличност

Добави в количката Добави в желания
Произход Континентален Китай

За продукта

Куката за кърпи / лигав кука - герб/ дреха / кърпа, окачени в банята/кухнята, комплект от 4 теми, водоустойчив алуминиев 1. [Висококачествени материали] Материал водоустойчив: лош вкус на куката е направена от космическия алуминий, който антикоррозийный, антикоррозийный, срещу надраскване.

2. [Висока носеща способност] е добра адгезией и устойчивост на вода за осигуряване на качество, трайност и срок на експлоатация.

3. [Лесна за употреба] Пробиване не е необходима, така че тя няма да навреди на вашите мебели или стени.Добре изчиства, без никакви дупки, следи от лепкави остатъци или петна.

4. [Широко приложение] идеален за съхранение и организация в коридора, кухнята, спалнята, банята, килера (моля, обърнете внимание на ограниченията при боядисване на стените, в противен случай това може да повреди лакокрасочный материал.) идеален за използване в коридора, кухнята, спалнята, банята, за използване в помещения за съхранение вкъщи и организация.Заема по-малко място.

Цвят: Черен

Материал: Алуминий

Размер: 8,2 см

Съдържание на опаковката:

4 х куки

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

sku: o267401

Подобни продукти