Винил Roll Органайзер 24 Слота Винил Рафтове За Съхранение На Притежателя Компактна Чанта Занаят Стенни Подвесная Чанта За Съхранение

0
(0 Коментари)
47.58лв. 37.11лв.
В наличност

Добави в количката Добави в желания
Произход Континентален Китай

За продукта

[Оранизатор за съхранение на винил] Това е едно добро решение за организиране на роли винил за бродерия, и в стаята за бродерия ще бъде чисто и подредено.

[Премиум материал] Винил титуляр за съхранение е изработен от полиестерен плат и ПВЦ-материал.Той е здрав, и му е трудно да се повреди.Благодарение на кристално дизайн-лесно да се види, че и когато имате в наличност.

[По-голям капацитет] Титуляр за винил е оборудван с 24 слота, достатъчно за съхранение на грамофонни роли, за да се уверите, че те няма да паднат и до него лесно да се получи достъп, когато е необходимо.

[Спестяване на пространство] предлага се с каишка, и можете да го закачите на шкафа, на стената или на кука.Допълнителни 2 затваряне на задната врата помагат на чантата-органайзеру виси над вратата.

[Широко използван] Багажник за винил на ролки, предназначени не само за съхранение на грамофонни на ролки, но са и идеални за съхранение на диамант живопис, ленти, организатор за подарък опаковки, опаковъчна хартия и т.н.

Материал: Плат Оксфорд + PVC

цвят: светло сив

Съдържание на опаковката:

1 х Чанта за съхранение

1 х Кука за мрежи

2 х Пролетта Метални Куки

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

sku: o264006

Подобни продукти