Начална Пылезащитная Чанта За Съхранение на PEVA Стеганое Одеяло С Принтом Мультяшная Облекло Стеганое Одеало За Съхранение влагоустойчив, отговарят на високи Домакински Органайзер Голям Капацитет

0
(0 Коментари)
15.02лв.
В наличност

Добави в количката Добави в желания
Артикул номер 1
Произход Континентален Китай
Търговска марка исфридай
Материал PE

За продукта

Начална Пылезащитная Чанта За Съхранение на PEVA Стеганое Одеяло С Принтом Мультяшная Облекло Стеганое Одеало За Съхранение влагоустойчив, отговарят на високи Домакински Органайзер Голям Капацитет

Всеки път, когато се променя от време на годината, одеяла и дрехи трудно се съхранява, и те могат да страдат от влага, ако ги по желание сложете в шкаф.

С помощта на тази красива чанта за съхранение на завивки ще можете идеално да се съхранява тежки одеала и дебела дрехи, след зимата, както и лесно ще спести място в гардероба.

Освен това, никога не трябва да се притеснявате за това, че си одеало или дрехи заплесневеют!

Основни характеристики

★ 【Висококачествени материали】: Използвайте висококачествен материал PEVA, водоустойчив, пыленепроницаемый и защитен от насекоми.Материал за защита на околната среда, без специфичен мирис, може да се пере, може да се използва повторно.

★ 【Голям капацитет】: В просторно помещение могат да се съхраняват одеяла, дрехи, възглавници, играчки, обувки, завивки и т.н. Голям капацитет, за да отговори на различните нужди, за да реши проблемите си със съхранението на одеяла и дрехи.

★ 【Използвате сцената】: Висока степен на гъвкавост и штабелируемость тези торби за съхранение позволяват лесно да ги съхранява под легла, шкафове, рафтове и са подходящи за спални, хол, тавани, мазета и т.н.

★ 【Изящни детайли】: Качествена светкавица е гладка и не е заседнал; изящна изработка, мека и износостойкая; голям отвор на 360 °, по-удобен за отваряне и затваряне.

Технически характеристики

Тегло на продукта

55*36*20 см: 90 Грама

57*40*22 см: 100 Г

70*50*25 см: 132 гр

Размер на опаковката

(Д х Ш х В)

25 × 20 × 2 см/9,8 х 7,9 × 0,8 инча

Съдържание на кутията

Начална Пылезащитная чанта за съхранение × 1

Материал

ПЕВА

Цвят

Цветя, Китове, Плодове, Щастлив дом

Забележка

Поради измервания, направени на ръка, моля, оставяйте малки отклонения в измерения.

Поради различни ефекти дисплей и осветление действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, заснет на снимката.

sku: o252314

Подобни продукти