17 Бр. Фигури На Животни От Жизнения Цикъл На Зелената Морска Костенурка, Крокодил, Октопод, Сьомга, Риба, Симулация Модел На Растеж На Животните

0
(0 Коментари)
41.80лв. 29.27лв.
В наличност

Добави в количката Добави в желания
Сертифициране Няма
Препоръчителна възраст 13-24м
Тип елемент Модел
Произход Континентален Китай

За продукта

17 Бр. Фигури На Животни От Жизнения Цикъл На Зелената Морска Костенурка, Крокодил, Октопод, Сьомга, Риба, Симулация Модел На Растеж На Животните

Жизнен цикъл на морски животни от 4 теми - този набор от фигури на морски животни съдържа общо 17 продукти.Покажете на децата на 4 или на 5 етапа на развитие на зелени морски костенурки, крокодили, октоподи и сьомга.

Реалистични детайли фаза на растеж - Този комплект кукли-животни с морски жизнения цикъл имитира фазата на растеж на животните и реалистично, изготвен от ръцете си.Уникалната формованная текстура и богата лак детайли правят животните живи.

Многофункционални забавни играчки жизнен цикъл - те са идеални за образователни цели, творчески игри, училищни проекти, градински статуи, декорация на дома и стъклен амбалаж.Това помага за подобряване на вниманието и зрението на децата, развиват и тренират въображението им и творческите способности.Все по-голямо и по-голямо използване на прави децата по-интересно.

Украса за дома с биологичния цикъл на костенурка - тази играчка-кукла с морски животни с жизнения цикъл е необходимо да се събират, декоративни аквариуми, библиотеки, маси, градини, открити тераси, пейзажи, саксии за цветя и аквариуми.Като подаръци за рождени дни и празници, както и сертификати за премия подаръци добавете празнична атмосфера.

Безопасен материал -Набор от играчки е изработен от висококачествен и издръжлив PVC-пластмаса, оцветена нетоксична боя и безвкусен.Всички те са произведени от безопасни за децата материали.

Материал: PVC пластмаса

цвят: Както е показано на фигура

Съдържание на опаковката:

17 x Модел

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

sku: o2384

Тагове: фигурки цикъл.

Подобни продукти