60 бр. Натурална Сушени билки Пампы Декоративна, Тръстика и Папая Трева и Опашката Трева и Раци Били Топки За Сватбени Композиции в стил Бохо

0
(0 Коментари)
49.87лв. 34.42лв.
В наличност

Добави в количката Добави в желания
Материал Органичен материал
Произход Континентален Китай

За продукта

Забележка: След дългото пътуване може да се свива изсушен по естествен начин пампасный тръстика, сложи пампасный тръстика на слънце за няколко часа, за да распушить го преди употреба леко да се разклаща на всеки тръстика, се случи прекалено растушевывание.Проливането - това е нормално, тъй като това е физическо сухо растение, но то ще бъде малко, тъй като само ще го във ваза.

Високо качество: Букети и аранжировки от сухи пампасной билките са натурални и безвредни, не избледнява и не се чупят лесно и не изискват допълнителни грижи, като пресни цветя, на тези меки и пухкави богемские пампасные трева без усилие ще се побере в по-различни сцени, като оригинален завършек и естествено удоволствие.

Добра комбинация: 5 различни тревни площи, около 60 подбрани за вас, внимателно да се комбинират и да се де, не се колебайте да се смесват и мач на тези растения в стил бохо, за да добавите атмосфера бохо в нашия модерен празничен декор средата на века.И ще допълни и ще донесе, може да се използва в жилищни помещения или спални.

ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ: Тези билки пингвини копринена, мека на допир и цветна, идеална за дом, офис, партита, градини, хотели, празници, сватби и много други.Нанесете го на скринове, маси, входните врати, спални, трапезарии и кухни, ъгли на стени...вие ще намерите тези пространство още по-зашеметяващ.

ИДЕАЛНА ВИСОЧИНА: общата дължина на билки за нокти е около 41,91 - 43,18 cm, което е подходящо за много сцени.Моля, регулирайте дължината на букет от пампасной билки в съответствие с височина на вазата, за да се постигне перфектна украса, като начало декор пищна и интересна текстура, което показва магията на този природен пейзаж!

Цвят: както е показано на фигура

Материал: сухи цветя

Съдържание на опаковката:

30 х тростниковой билки

10 х Бяла пампасной билки

10 х кафява пампасной билки

5 х билки от заек на опашката

5 x Жълтата Топка Били

60 бр. Натурална Сушени билки Пампы Декоративна, Тръстика и Папая Трева и Опашката Трева и Раци Били Топки За Сватбени Композиции в стил Бохо

sku: o225583

Подобни продукти