WF-007 Автоматично податчик тел за заваряване с цифрово управление, Мощни импулсни захранващи кабели, устройство за подаване тел за аргонодуговой заваряване 150 W 220 В

0
(0 Коментари)
1 502.91лв. 1 277.47лв.
В наличност

Добави в количката Добави в желания
Търговска марка ЛЖЗЗКСИ
Номер на модела ВФ-007
Коефициент на запълване на импулса Е 0-99%
забележка Инструкции на английски език
Честота 50 Hz
Честота на импулси 0-9.9
Тип Вертикален
Модел ВФ-007
Силата на 150 W
Състояние Ново
номер на продукта FL2820
Номинално входно напрежение 220V

За продукта

WF-007 Автоматично податчик тел за заваряване с цифрово управление, Мощни импулсни захранващи кабели, устройство за подаване тел за аргонодуговой заваряване 150 W 220 В

Ако ви трябва нещо все още да се разбере, моля, свържете се с нас и ние подробно ще ви отговорим.

Дисплей на продукта

Заглавие: Устройство за подаване на заваръчна тел за заваряване аргонодуговой

Модел: WF-007

Номер на продукта: FL2820

Номинално входно напрежение: 220 v

Честота: 50 Hz

Мощност: 150 W

Сигурно разстояние на подаване на тел: не по-малко от два метра

Приложимо диаметър на заваръчната тел: 0,8, 1,0, 1,2 мм

Скорост на подаване тел: 0-1, 0-2, 0-4 м/ мин

Варива: 0-9,9 с

Коефициент на запълване на импулса: е 0-99%

Забавяне на времето за подаване на тел: 0-10 с

Предварително момента на подаване на тел: 0-10 секунди

Забележка: Инструкциите са на английски език

Функции за автоматично подаване тел за аргонодуговой заваряване:

1. Подходящ за автоматично подаване тел за ръчно заваряване, автоматично подаване на тел аргонодуговой заваряване, автоматично подаване на тел плазмено заваряване, автоматично подаване на тел лазерно заваряване, автоматично подаване на тел.

2. Има функция хистерезис и преждевременна на подаване на телта.

3. Може да бъде постигнато автономно автоматично управление (вътрешен контрол), така и аналогово управление на скоростта на подаване на телта 0-20 м (външен контрол).

4. Скоростта на подаване на телта е 0-1 м / мин 0-2 м / мин, 0-4 м / мин, а грешка на повторяемост на скоростта на подаване на телта е не повече от 5%.

5. С функцията за непрекъснато подаване на тел с периодично подаване на тел и регулируема честота и работен цикъл периодично подаване на тел.

6. Диаметър 0,8 мм, 1,0 мм, 1,2 мм може да бъде сервиране тел, сигурно разстояние на подаване на тел 0-2 м и 0-5 м две спецификации.

7. Вместо вал сонда, можете да използвате макара с тегло 1 кг, 5 кг и 10 кг.

8. Тел за подаване на телта може да бъде от неръждаема стомана, въглеродна стомана, нисковъглеродни стомана, мед и други материали.

Удовлетвореността на клиентите:

Ако изберете "начин на доставка на продавача" (368,42 USD), ние ще ви помогнем да организира изпращането на море и доставка в най-близкия до вас морско пристанище!

Ако доставка на море, след пристигане в пристанището на местоназначение, на купувача трябва да плати такси на пристанището на предназначение (като например такси за обработка на терминала, такси за документи, такси за съхранение, и т.н.), Данък върху митническо оформяне и получаване на стоката.

Ако сте избрали DHL/ARAMEX/FedEx, TNT, UPS, и ДР, ние ще ви помогнем да организира изпращането на международни експресни куриерски и директна доставка до вашия адрес (УСЛУГА "ОТ врата до врата")!

1) За защита на вашите продукти и да се избегнат евентуални повреди в процеса на доставка, когато получавате пратката, купувачите трябва внимателно да се види пратката/стоката, преди да подпише получаване на стоката.

Ако има някакви щети, моля, свържете се с вашия местен ARAMEX /DHL /FedEx, за да зададете оплаквания и жалби, или, моля, свържете се с нас в рамките на 24 часа.След това направете снимки на повредената машина и опаковането, незабавно изпратете ни кратко съобщение, ние ще ви помогнем да премахване на проблема.

2) ако имате някакви проблеми със стока или доставка, моля, дайте ни възможност да реши всеки проблем.Ние разбираме проблемите и разочарованията, които могат да възникнат у вас, и ще положим всички усилия за решаване на тези проблеми.

sku: o21014

Тагове: контролер на двигателя 12 В 4 тел, контролер 5 проводный, обичам риболов стоманена тел, панамская ясла за птици, а за кучета-21 см стомана, храна за хранене на домашни любимци, медни ясла за птици, бронзова ясла за птици, подходяща за консумация на ясла за кучета, преносима ясла за птици.

Подобни продукти