Рокля За Бала JEHETH с Асиметрични Елече В едно рамо, Расшитое Кристали, Прозрачно Елегантна Лилава Вечерна Рокля Vestido Longo Feminino

0
(0 Коментари)
311.42лв. 180.63лв.
В наличност

Добави в количката Добави в желания
Търговска марка иехет
Отвор на вратата едно рамо
Произход Континентален Китай
Вграден сутиен ДА
Модерен Елемент прост
Тип елемент Вечерни рокли
Украса Beading, Капакът
CN Дзянсу
Дължина на роклята Дължина на пода
Номер на модела ЭВ541
Влак Няма
Силует А-ЛИНИЯ
Материал Polyester
Линия на талията Природни фактори
Извинение Официален вечер
Дължина ръкав (см) Без ръкави
Тип тъкани сатен
Тип дизайн Друго
Ориентиран за възраст Всички възрастови
Стил Ръкави едно рамо
Стил прост
Реалните изображения No

За продукта

※ Нашето качество на продуктите е гарантирано, ако имате проблем с продукта, свържете се с нас за първи път, ние обещаваме да ви предоставим решение, което ви допада и ви гарантираме ви 100% удовлетвореност

※ Размер на продукти, обозначени на картинката, или щракнете върху таблица с размери, или ни попитайте на резервацията.

※ Моля, позволете 1-3 см различно от ръчно измерване.

※ Моля, обърнете внимание: поради друг монитор и светлинния ефект действителният цвят може да се различава от цвета на изображението. надявам се, че сте били в състояние да разберат

※ Този продукт магазина не съдържа аксесоари, аксесоари за показване на изображения трябва да закупите отделно

【ЗАБЕЛЕЖКА】: Стандарти за измерване на Силно се препоръчва, по възможност да се наеме квалифициран швею за измерване на размера на роклята.Вие най-добре да помолите някой друг да се измери за вас се дължи на неточности самоизмерения.Мярка с по-ниски бельо е подобна на тази, която ще носите с рокля, моля, имайте в предвид, че не меряйте върху други дрехи.

В зависимост от друг стил рокли, допълнителна дължина около 8-13 см (3,15 инча-5,12 инч) ще бъдат заделени за създаване на подходяща рокля за вас.

--Рекламации за замяна или връщане Вашето удовлетворение е за нас от първостепенно значение.При пристигане на пратката ви препоръчваме да се провери и да се увери, че роклята е сшито в съответствие със спецификациите на поръчката.

--Примерьте роклята възможно най-скоро, без да махате етикетите не переделывая и не забърсване му.Ако върнете или обмениваете рокли и аксесоари, моля, уверете се, че те са в първоначалното им състояние - неношеные, немити, постоянни, здрави, чисти, без кърпичка и косата, с непокътната и прикрепена бирками.

--За стоки обикновен размер-Ако има проблем с качеството, и вие искате да подадете молба за връщане, моля, да качите няколко убедителни снимки или видео, след проверка можете да изпратите стоката обратно до нас (клиентът поема разходите за доставка), и ние ще ви възстановим пълно възстановяване предмет.

--За даден продукт, направен по поръчка-Ако има проблем с качеството, и вие искате да подадете молба за връщане, моля, да качите няколко убедителни снимки или видео, след проверка можете да изпратите стоката обратно до нас (клиентът поема разходите за доставка), и ние ще ви възстановим пълно възстановяване предмет.

--Гаранция качестватраст Джехет - водещ световен доставчик на сватбени и вечерни рокли с отлична репутация, като предоставя идеална рокля за всеки повод.Ние направихте тон на рокли за момичета и жени по целия свят, и сега все повече клиенти ни избират като място за пазаруване за своите значими дни и събития!

-Всички сватбени и вечерни рокли, конфигурирани по поръчка, въпреки че ние също предлагаме богат избор на размери от 2 до 26W.Сватбени рокли могат да бъдат зашити в цветове слонова кост, бяло, шампанско и розово, а също така има множество цветови варианти за вечерни рокли.

-Най-добрата цена Цени Jeheth rsquos много по-ниски цени на дребно от нашата ефективността и намаляване на оперативните разходи се дължи на основните операции в Китай.Цените ни варират от 100 до 800 щатски долара за някои рокли са с най-високо качество, открити в Интернет.

sku: o1969

Подобни продукти