6 бр. PCI-E Странично 009S Plus Карта PCIE PCI E Удължител GPU X16 USB 3.0 До 6Pin Кабел-Адаптер За Странично Майнинга видео Карти

0
(0 Коментари)
143.42лв. 88.93лв.
В наличност

Добави в количката Добави в желания
Сертифициране Няма
Тип Кабелен адаптер
Произход Континентален Китай
опаковка ДА

За продукта

[Удлинительный кабел PCI-E1X до 16X]: Изцяло нов дизайн, можете да използвате 1X-16X, кабел-адаптер, PCIe за печатни платки наскоро освободен, по-безопасни, по-ефективно и по-практично!

[Стабилен и безопасен]: захранване на видеокартата използва 8 вносни големи твърди кондензатори, за да се направи захранване, видео карта е по-стабилна и сигурна.

[Намаляване на тежестта върху дънната платка]: 6-пинов интерфейс заплата адаптер подобрява храненето, която се превръща в 6-контактна линия през порт SATA, като храна видео карта независим от дънната платка, като по този начин се намалява натоварването върху дънната платка при свързване на няколко графични карти.

[Здрав кабел за пренос на данни]: 60 см кабел за пренос на данни USB 3.0, който ви дава възможност гъвкаво да поставите устройство PCI-E. PCI-E използва многопластова екранирани кабели и може да бъде свързан към 3-метровому конектора без затихване на сигнала.

[Система за поддръжка]: Съвместим с всички системи WINDOWS, LINUX, MAC

На водача не се изисква.

За монтаж се използват 4 дупки на зажиме щранг.

Върху печатната платка са използвани led индикатори и предпазители.

Забележка:

1. Този продукт е подходящ за дънни платки с слотове PCI-E. Моля, свържете флопи диск при използването му.При вмъкване или го изключвате удлинительного кабел PCI-E уверете се, че на компютъра ви няма захранване.

2. Вътрешен кабел е изработен специално.Не заменяйте го други кабели за пренос на данни.

3.To за да се избегне увреждане на вашия компютър и друго оборудване, моля, намерете най-подходящия край на свързване на кабела.

4. Използвайте стари плоски кабели за двуядрени видео карти и 16-кратните дънни платки.

5. При свързване на кабела, уверете се, че знаеш посоката.Не поставяйте кабела в обратен или наклонено посока, за да се избегне повреда на устройството.При инсталиране, моля, дръжте жак на устройството, преди да го инсталирате, за да се избегне увреждане на съединители със сила.

Видове: A/B

Цвят: черен

Материал: PC + метал

Размер: Такса адаптер: 130x45 мм, дължина на USB кабела: 60 см

Съдържание на опаковката:

6 x адаптерных платки PCI-E 16X

6 x PCI-E 1X странично карта

6 x USB кабели

Съдържанието от 6 x 6pin до 15PINage:

6 x адаптерных платки PCI-E 16X

6 x PCI-E 1X странично карта

6 x USB кабели

6 x 6pin-15PIN силови кабели SATA

(Тъй като всяка партида суровини и може да се различават, такса PCI-E странично карта може да се различават малко по външен вид (например, плътен кондензатор, кабел USB 3.0, модел чип), но функцията остава една и съща.)

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

sku: o1903

Подобни продукти