Почистване разтвор за текстилни мастило, 500 мл

0
(0 Коментари)
60.02лв.
В наличност

Добави в количката Добави в желания
Тип мастило Почистване на мастило/ Почистване хоросан
Количеството мастило 500 мл
Качество Отлично
Използва се за За почистване на текстилни мастила
Номер на модела Почистване на мастило
Производител ДА
Рум-OEM-производители ДА
Търговска марка аомья
Съвместим Марка Мастилено-струен принтер
Тип Комплект за Презареждане с мастило
Време за доставка 3-7 Работни дни

За продукта

Описание на марката Aomya Име на продукта Почистване на мастило / Почистване разтвор / Пречистване на Цвят Не е цвят, използван за почистване на текстилни мастила Обем 500 мл / бр.

Гаранция за качество

Като експерт в тази област, Aomya разполага със собствена лаборатория за създаване и тестване на продуктите.За да се гарантира качеството на нашите продукти, се провежда серия от тестове, включително и тест за печат, тест за срока на услугата, тест на ниски и високи температури, центрифужный тест, тест на стареене и т.н.

1. 100% предварително тестване преди да изпратите от завода

2. Всички наши продукти са добре работят в оригиналния принтер

3. подмяна на 1: 1 за всеки дефект, причинен от нашата фабрика

4. Специализиран производител с 10-годишен опит

5. Отлично обслужване на клиенти и техническа поддръжка

6. Строга система за контрол на качеството и професионален отдел изследвания и развитие

Снимки за ваше сведение

Доставка

1. Ние задайте сметка в зависимост от цената на стоката, но ако имате някакви изисквания, моля, оставете ми съобщение.

2. Всички стоки ще бъдат изпратени в рамките на срока на работа след получаване на вашето плащане.

3. Моля, да ми кажете вашия настоящ адрес, след заплащане в рамките на 1-2 дни; в противен случай ние ще изпратим на вашия продукт въз основа на вашия адрес, набирателна, така че се уверете, че той е правилния.

4. Безплатна Доставка:

За безпроблемна и бърза изпращане можем да изпратите стоки чрез друг куриер, на нашето решение е окончателно.

5. Понякога това може да отнеме повече време, поради лошо време, което е загуба на време за митническо оформяне.Така че, моля, търпеливо чакайте, докато не получите стоката си навреме.Ако не сте получили стоката в рамките на тридесет дни, моля, свържете се с нас и ние ще ви помогнем да го следите.Коментари

1. Ние сме зависими от задоволяване на нашите клиенти, за да се постигне успех.Така че вашето мнение е изключително важно за нас.

2. Ако сте доволни от нашите продукти, моля, пишете ни на активната обратна връзка.

3. Свържете се с нас преди да оставят негативна или неутрална обратна връзка.Ние ще работим с вас, за да реши всички проблеми.Благодаря ви за вашата работа в екип.Серия клиенти

1. Ние не носим отговорност за никакви инциденти, забавяне или други проблеми, отговорност за които носи обслужване.

2. Ние не носим отговорност за местната митническа такса.Но ние ще се опитаме да посочи във фактурата "Подарък" или "Модел" с по-ниска стойност, за да се намалят местните митнически такси.За НАС Ние, Aomya Printer Consumeries (Zhuhai) Co., Ltd., ние сме професионален производител на мастило за мастилено-струен печат, специализирана в производство на мастило за настолни принтери, широкоформатни мастилено-струйни мастило, пигментни мастила, сублимационных мастило, экосольвентных мастило и текстилни мастила.Ние имаме 10-годишен богат опит и ние играем важна роля в производството на мастило и с набор от независими научни изследвания и развойна дейност, производство и горивото на един от хай-тек химически предприятия.Aomya се ползва с висока репутация благодарение на създаването на цялостна система с група опитни инженери-технолози, силни източници на научноизследователска и развойна дейност, интегрирана система за контрол на качеството и екипа на резервни части за пълно сътрудничество и да отговарят на различните изисквания на клиента.Ние се ангажираме да предоставя качествени, икономически ефективни и екологично чисти мастило мастило и съвместните усилия с нашите клиенти създаваме нова широко разпространени зоната за консумативи за принтери.

sku: o1499

Тагове: бутилка за вода училищна 500 мл, принтер aomya, чернильная дръжка от кристал стъкло, пластмасова бутилка 50шт 500 мл, зареждане на мастило canon 4400, зелена пластмасова чаша с обем 500 мл, боя epson aomya, мастилницата 34 jimhao, комплект за зареждане на мастилото обем 500 мл, мастилницата dell kx701.

Подобни продукти