Тръба 3фт 900мм 22В В сенките led Т8 интегрирана двойни страни е довело висок лумена Супер ярък 270 ясна степента на

0
(0 Коментари)
582.46лв.
В наличност

Добави в количката Добави в желания

За продукта

Вграден лумена led chip размер 900мм 22В двойник В сянката на корк Т8 led 3ФТ висок

За продукти.

Мощност: 22 W

Дължина: 900 мм

Материал: Алуминий + PC

Цветна температура: 3000 К-3500 К (топла бяла светлина) 4000 До 4500 До (натурален бял) 6000 До 6500 К (студено бяло)

Лумена: 110 lm/W

Фактор на мощността:> 0,95

Базов тип: Вграден

CRI:> 75

На кутията на PC: Прозрачна капачка, Млечни капак

Напрежение: AC 85-265 В

Източник на светлина: SMD2835

Работна температура: от-20С до 50С

Разпределение на светлината: 150 градуса

Честота: 60 Hz до 50 Hz * експлоатационен живот:> 50 000 часа

Възможност за връзка: максимум 7 лампи са свързани последователно.

Ние сме професионалисти в областта на led лампи.Ние започнахме от нулата.Ние работим в името на искреност.Изпратихме стоки с добро качество.Ние сме имали добро обслужване.Ние преживяхме труден момент.Минахме през един тъжен статус.Но ние имаме добро поведение.Сега ние се намираме във властта.Моля, свържете се с нас, няма да бъдете разочаровани.Ние можем да разделим на това щастие. 1. Ние кораба чрез FedEx, DHL, UPS, TNT DPEX или EMS.Ние ще изберем най-добрия метод за доставка, ще спести и ще осигури сигурност на доставката.

2. Ние не носим отговорност за каквито и да било митнически такси или данъци върху вноса, мито е извън нашия контрол, ние не можем да гарантираме липсата на данъци и такси и не приемаме никакви данъци и такси.Извиняваме се за причиненото ви неудобство.

3. Ако получения от вас продукт е повреден, моля, посъветвайте се с вашия местен експресни куриерски потвърди подпис и се свържете с нас.Ние ще проверим и ще ви отговорим.Ако имате проблеми с качеството, моля, свържете се с нас, вместо открито на спора и оставете отрицателна обратна връзка, ние вярваме, че всички проблеми могат да бъдат решени чрез приятелски преговори.Ние с удоволствие ще потърсим за вас всяка проблем. 1. Гаранция: 24 месеца, от датата на доставката.

2. Гаранционен начин:

-Ако получите дефектна стока, моля, уведомете ни, в рамките на гаранционния срок.Ние ще ви предоставим инструкции за връщане за замяна.Стоката трябва да бъде върната с напълно упакованным материал, без да използвате.Разходите за обратна доставка ще бъдат вашите разходи във всяка ситуация, с изключение на нашите грешки.След като получим вашето връщане устройство, ние ще направим проверка на устройството в рамките на гаранционния срок.След това ние ще ви изпратим чисто нов преносим блок на нашата разходите за доставка.

- Ако крушката се счупи в рамките на гаранционния срок, моля, изпратете ни на преработка или замяна на нови.

Моля, обърнете внимание, че всички разходи по обратната доставка се носи от купувача.Моля първо да ни пишете, преди да изпратите продукта обратно - не забравяйте да посочите своя идентификатор на транзакцията.

-Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, без колебание.Ние винаги сме тук, готови да се притекат на помощ.

. Поради разлика в зона ti me в съобщение ще бъде отговорено в рамките на 24-48 часа.Моля, изпратете ни съобщение, ако има някакви проблеми, преди да оставите коментар.

sku: o1396

Тагове: led v-образна интегрирана тръби т8, тръби от пластмаса, Led Тръби, светлинна тръба, светлина t5.

Подобни продукти