3D Принтер, Силиконов тампон за Шамари Почиства Пренасяне на материал от смола за Защита на Работната повърхност за DLP SLA LCD Photon S Wanhao Sonic

0
(0 Коментари)
55.22лв. 27.61лв.
В наличност

Добави в количката Добави в желания
Произход Континентален Китай
Тип елемент Термобумага
Търговска марка ЗЮЙДИД

За продукта

⭐ Специална конструкция за материали за течна 3D-печат DLA SLA-принтер: имаме кръгла конструкция.Тази уплътнение вдигна на ръба, може добре да се събират течна смола, спира преливника.

⭐Размер: 410x310 mm / 16,1x12,2 инча, достатъчно големи, за вашия резервоар за смолата, може да се сгъне, може да се навивам за съхранение, водоустойчив и нескользящий, гладка повърхност, лесен за почистване.

⭐Материал: силикон.Подложка е изработена от 100% чист луксозен силикон и не е повредена от печатните смоли, повечето химикали или повечето лепила!Спрете да работят със смола картон и хартиени кърпи и изхвърляйте токсични петна след всяко почистване или прехвърляне на смола.

⭐Защита на работната повърхност, не проливайте и не разбрызгивайте всичко, което искате, а когато сте готови, извадете го навън.Смолата се втвърдява, и да може лесно и безопасно да се рециклират лесно се огъне.Използвайте като универсално средство за всеки един от вашите принтери.

sku: o13232

Подобни продукти