Бордо Кадифе, Ежедневни Мъжки Костюми с Двубортным Модел на Сватба, Абитуриентски бал, Оборудвана Смокинг на Младоженеца, Блейзър от 2 теми, Панталони, Мъжка Мода 2022

0
(0 Коментари)
773.27лв. 154.66лв.
В наличност

Добави в количката Добави в желания
Отдушник Двойно Странично отдушник
Поводи Булчински, абитуриентски бал; Бизнес парти;
Тип на затваряне Двубортный
Тип елемент Костюми
Търговска марка CINESSD
Тип на засаждане Хетеро
Приложимо сезон Пролет
Стил Елегантен Всекидневен стил
Пол МЪЖ
Материал Памук, Коприна, Polyester
Вид закопчалка за панталони Ширинка с цип
Място на произход Италия
Дължината на дрехата Обикновен
Костюми - wild Яке + Панталон + папийонка
Предни стил Плосък
Произход Континентален Китай
Применимая Сцена Ежедневни обувки
CN Анхуей
Номер на модела МЪЖ
Ревера Ревера шалове

За продукта

*** Размер отговаря на европейски размер.

УВЕДОМЛЕНИЕ

1. Един комплект костюми включва яке, панталон и вратовръзка-папийонка или вратовръзка.;

2. Ако вие не знаете как да изберете размера, просто, моля, изпратете ни своя ръст, тегло, размера на гърдите и на размера на талията.След това ние порекомендуем ви най-добрия размер за вас.

3. Ние можем да предложим персонализирани услуги.Просто вижте раздел "Как да се измери" по-долу.Когато направите поръчка, просто изберете един размер на случаен принцип, след това напишете всичко измерване, всичко ще бъде наред.

Таблицата със стандартни размери костюм

(Забележка: 1 инч = 2,54 см; 1 см = 0,394 инча)

(Единица: см)

ЗАБЕЛЕЖКА:

1. Таблицата със стандартни размери означава само готови размери костюм, а не размерите на тялото.Ръчно измерване ще има разминаване с около 1-2 виж

2. Когато получите размерите на тялото, просто добавете някои, както е показано по-долу, а след това изберете най-добрия размер.

Гърдите добавя 6 см до размера на тялото;

Талия добавя 3 см до размера на тялото;

Бедрата са увеличаване на размера на тялото на 6 виж

Как да се измери

Информация (единица: сантиметри или инча) (моля, изпратете ни всички измервания, както е показано по-долу) 1. v =? 2.рамото=? 3.ръкав =? 4. пройма =? 5. китката =? 6.гърдите =? 7.корем=? 8. талия=? 9.бедрото =? 10. дължина якета =? 11. дължина на панталона =? 12.бедрото=? 13.Ръст (от главата до пода) =? (Много важно.) 14. Тегло =? (Много важно.) 15. Цветът на костюма =?

Уведомяване на купувача

1. Цвят

-Може да има малка разлика в цвета между фотография и готов костюм, защото компютърни екрани имат хроматическую аберрацию, особено между CRT-телевизори и LCD телевизор.

2.Данъци и такси

-Данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.Отговорност за тези разходи се носи от купувача.Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи, преди да купите.

3. За доставка на падане и продажба на едро

-За търговия на едро ние ще ви предложим отстъпка.

-При директна доставка ние можем да изпратим стоката на вашите клиенти директно и няма да оставят информация за нас, ако вие го пожелаете.(Трябва да се изпрати забележка за доставка.

4. За времето, защита на закупуване

-Ако срокът на защита на вашата покупка изтича, моля, свържете се с нас Във връзка с забавяне на доставка, моля удължава срокът за доставка е 30 дни." и ние можем да ви помогнем да го удължи.

5. Обратна връзка

-Ако можете да получите и да се радвате на нашите продукти, ние високо ценим положителна оценка и ви благодарим за подкрепата.Ако не сте доволни, моля, свържете се с нас, не добавяйте лоши отзиви.Просто се свържете с нас и ние ще отговорим на вашите въпроси в рамките на 24 часа, ние ще намерим за вас най-добрите решения.

sku: o1289

Тагове: костюми от кадифе, velvet зелен костюм за момчета, панталони от кадифе, костюм от 18 - ти век, мъжете в кадифени смокинги, блейзери за мъже.

Подобни продукти