50 ярда в партията, фолио, по образец от Аргайла, напечатанная с ластик, фолио, еластична 5/8 инча, Аксесоари за Момичета "Направи си сам", разтеглив

0
(0 Коментари)
41.56лв. 29.92лв.
В наличност

Добави в количката Добави в желания
Тип на доставка Рум-OEM-производители
вид на продавача Производител
Модел Геометричен
Ширина 5/8"
Стил Единичен Линия
Техника Пишеща машина
Вид на продукта Лента
Търговска марка Т. Р
Вид на лентата сгънете горната част на венеца
Номер на модела сгънете горната част на венеца
Материал Ликра / Полиестер
Цвят Като на снимката

За продукта

Име на продукта Обичай висококачествен и еластичен материал 5/8 пъти, ликра, полиамид Размер 5/8 " (16 мм) Прилагането на Аксесоари за коса, превръзка на главата, лък и вратовръзка, опаковъчна хартия за Опаковане на 100 ярда / ролка, 50 ярда / ролка, 10 ярда / ролка при необходимост Цвят можете да персонализирате Шаблона можете да персонализирате Вида на продукта Лентата на Мястото на Произход на Xiamen (Китай)

Начин на доставка

1. Поръчки за безплатна доставка ще бъдат изпратени по Пощата на Китай, e-packet

2. Ако поръчката ви надвишава 100 щатски долара, ние ще доставим DHL или UPS или по друг куриер, с изключение на страната на Руската Федерация (ние избираме EMS в Русия, около 5-7 работни дни) или по някаква друга изключителна причина.

Време за доставка

ePacket: около 7-15 дни Самолетни заминаване Поща на Китай: 15-30 дни

DHL: около 5-6 работни дни Друга експрес: 4-7 работни дни

Коментари:

1. Благодаря ви за всички ваши коментари.Всички те са добри за нас, за самоусъвършенстване

2. Ако сте доволни от нашите услуги и продукти, моля, пишете ни на положителна оценка.Това ще ни даде повече възможности за подобряване на нашите услуги.

3. ако имате някакви оплаквания, моля, кажете ми за първи път, аз ще ви дам удовлетворенный отговор и най-добрият начин да се справим с това

Новини от нашата продуктова екип:

От време на време зарежда с нови дизайни, ако ви харесват нашите продукти, моля добавете нашия магазин в своя списък на магазините, за да получите актуална информация за нашите нови продукти.

Свържете се с нас:

Моля, не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща с всички въпроси.Ние ще направим всичко възможно, за да отговорим на всички имейли в рамките на един работен ден.

sku: o110637

Тагове: набивная гънка на ластик, сгъваема дъвка, сгънете горната част на венеца.

Подобни продукти