Дамски Къси Рокли За Срещи на Възпитаници, сладък Рокли за спагети презрамки за Абитуриентски, Вечерни Рокли с Мъниста, Рокля Над Коляното рокля на бала

0
(0 Коментари)
182.38лв.
В наличност

Добави в количката Добави в желания
Извинение Завръщане у дома
Материал Polyester
Реалните изображения ДА
Тип елемент Рокли за Среща на завършилите
Вграден сутиен ДА
Модерен Елемент прост
Номер на модела 082739
Силует А-ЛИНИЯ
Украса Beading
Стил Ръкави Каишка за Спагети
Отвор на вратата V-Образно деколте
Тип тъкани сатен
Дължина ръкав (см) Без ръкави
Произход Континентален Китай
Дължина на роклята Над коляното, Мини
Търговска марка Виманы

За продукта

Забележка: Всички наши рокли могат да бъдат зашити по поръчка, така че, моля, не се притеснявайте.За да се обличам по-добре сидело за вас, моля, изпратете ни вашите следните размери (1 инч = 2,54 см).

1. пълен бюст = __ инча

2. талия = __ инча

3. бедрата = __ инча

4. горната част на бюста = __ инча

5. под бюста = __ инча

6. рамо до рамо = __ инча

7. задълбочаване на пода =__ инча

8. височина = __ инча (от върха на главата до пода, без да шосса)

9. цвят на роклята = __ (можете да изберете цвят от нашата цветова диаграма)

3. Цветна карта

4. Забележка 1. Всички рокли в нашия магазин за ръчно изработени, качеството е гарантирано. 2. Моля, следвайте инструкциите за измерване и внимателно измерете себе си.След като сте платили за мен, моля те кажи ми точните размери в рамките на 24 часа, за да може бързо да получите рокля!Ако имате нужда от някакъв друг цвят или специални изисквания, моля, свържете се с мен по електронна поща.

5. Връщане За това, как да се върна, моля, не се притеснявайте.Когато сте получили артикула, моля, проверете го.Ние не можем да приемем вашата заявка за връщане при следните условия: (1) Превишението на срока на връщане (в рамките на 7 дни след получаване на рокли). (2) Продуктът загрязнено, повредени, е износени или вымыто.За всякакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние сме винаги на ваше разположение :) 6. Обратна връзка Ние сме много щастливи да работят за вас, и всички наши усилия са насочени към това, да получават все повече и по-качествени услуги за задоволяване на вашите нужди в дрехите си или бизнеса.Така че си добре и удовлетворени, защото коментарите са много важни за нас, и това определено ще ни помогне и на двама ви в бъдеще бизнес сътрудничество.И си бърз положителен отзив ще бъде високо оценена, много ви благодаря.

sku: o4349

Тагове: вечерни рокли от дантела, Рокли, къса рокля, рокли за среща на завършилите от 2021 г..

Подобни продукти