2 бр. Пластмасова Закачалка За Сушене на Сутиена, Безшевни Защитна Жилетка, Закачалка За Бельо, Форма на Сутиен, Нескользящая За Баня, Балконный Органайзер

0
(0 Коментари)
19.54лв. 14.06лв.
В наличност

Добави в количката Добави в желания
Включват в себе си Закачалка За Сушене на Сутиена 2 ЕЛЕМЕНТА
Материал Пластмаса
Произход Континентален Китай
Размер 28x29cm

За продукта

Закачалка Бельо Форма на Сутиена Пластмасови Закачалки изсъхване на въздушното Сутиен преносима Износоустойчивая защитна Жилетка за JA55 Сутиен

Спецификация на продукта:

Характеристики:

1. Предотвратява деформация: поддържайте сутиен в добра форма!Разработена е специална сушилня, за да се предотврати деформация на сутиена, появата на бръчки и мирис, причинени от неправилно измиване и изсушаване.

2. Материал премиум-клас: Изработен е от висококачествен полипропилен материал, който е траен и здрав, и водоустойчив, лек и не се разгражда лесно.

3. Бързо съхнене: Окачена конструкция позволява лесно да пропуснете двойна притока на въздух, повишава пропускливост на въздух за бързо изсушаване.

4. Удължава живота на бельо: Уникален дизайн във формата на сутиена помага да се защитят и да запазите добра форма и състояние на вашето бельо.

5. Ветроупорен щипки за ръце от двете страни пречат на подхлъзване колан

БЕЛЕЖКА:

1. Действителният цвят може да се различават леко от снимките, поради друг монитор и светлинния ефект

2. Моля, позволете отклонение на 1-3 см от ръчно измерване

Описание:

Материал: Пластмаса

Размер: 28x29 см

Пакетът включва:

Закачалка За Сушене на Сутиена 2 ЕЛЕМЕНТА

1 доставка: След като вие поръчате стока, ние ще ви изпратим вашата покупка в продължение на 3-4 дни.Ако имате специфични изисквания, моля, пишете ни съобщение или се свържете с нас директно. 2, За възстановяване: Ако стоката е повредена при транспортирането, можете да го върнете в рамките на 7 дни.При подаване на заявление за възстановяване купувачът трябва да получи потвърждение от продавача. 3, За продажба на едро и дропшиппинге: за търговия на едро ние ще ви предложим отстъпка или безплатна експресна доставка, доставката на които отнема само 3-8 дни.За директна доставка ние можем да изпратим стоката на вашите клиенти директно и няма да оставят информация за нас, ако вие го искате. 4. Как мога да следите своя колет?: Можете да следите своята парцел в следния уеб-сайт, с помощта на вашия номер за проследяване: www.17track.net/en (Копирано в браузър, за да отворите) 5, Което мога да направя, когато времето защита на закупуване изтича?: Ако срокът на защита на вашата покупка изтича, моля, свържете се с нас и ние ще ви помогнем да го удължи.Така че парите не постъпят в сметката ми.

sku: o298911

Тагове: Кука, закачалки, Закачалка-Органайзер, манекен половината тяло, перлени закачалки за възрастни.

Подобни продукти