Закачалка За дрехи, с монтиран на стената Рафтове За сушене на дрехи Тежкотоварни и Спестяващ Място Фурна Рафтове Без Пробиване Простор За Дрехи, За

0
(0 Коментари)
17.67лв. 8.83лв.
В наличност

Добави в количката Добави в желания
Брой хора Самотен
Размер S(10cm以下)
Материал Пластмаса
Характеристика Екологично чист
Приложимо място Баня
Тип инсталация Стенен Тип монтаж
Произход Континентален Китай
Тип Поставки и Стелажи за Съхранение
Класификация Не gatefold рафтове
Използването на Облекло

За продукта

Описание:

Монтиране на стена за закачалки за дрехи е нескользящую и ветрозащитную конструкция, която може да гарантира, че дрехите няма да бъде сдута от вятъра на земята.В същото време на закачалка има много малки дупки, в които може да се мотае повече дрехи.Закачалка за дрехи удобна за съхранение и издържа тегло до 2,5 кг. Не пробиване, лесна инсталация, стенни простор за дрехи отговаря на нуждите на малко пространство, което позволява разумно използване на пространството у дома.

Спецификация:

Заглавие: Закачалка за дрехи

Размер: около 5*33,5 см/1,96*13,18 инча

Тегло: около 144 грама

Материал: полипропилен

Опаковъчен лист:

1 * Закачалка за дрехи

Забележка:

Поради светлинни ефекти и ъгли на стрелба в продукта има разлика в цвят, моля, разберете.

Поради ръчно измерване има допуск на размера на изделия.

Вижте по-подробна информация за продукта

1. 【Нескользящая и ветрозащитная】 Монтиране на стена за закачалки за дрехи е нескользящую и ветрозащитную конструкция, която може да гарантира, че дрехите няма да бъде сдута на земята.В същото време на закачалка има много малки дупки, в които може да се мотае повече дрехи.

2. 【Лесно да падне】 Той може да издържа максимално тегло 2,5 кг, може да се мотае няколко облекла и лесно да падне.Закачалка за дрехи удобен за съхранение, като същевременно осигуряват дрехите си на сигурно убежище.

3. 【Не изисква пробиване】 Стенни сушилня за бельо не изисква пробиване и лесен за инсталиране.Няколко куки отговарят на нуждите на малки помещения, което позволява да се използва разумно пространство в дома си.

4. 【Широко приложение】 Можете да инсталирате тази сушилня за дрехи в своя балкона, банята, пералнята или на прозореца на своята спалня.Той е идеален за малки площи, труднодостъпни места.

5. 【Здрав материал】 Монтиране на стена за сушене на дрехи на закачалки за дрехи, изработени са от полипропилен, който е здрав и му е лесно да се прекъсне.Удобно и бързо да се вдигне и да се закачват дрехи, без това да й вреди.

sku: o269995

Подобни продукти