Кутия За Съхранение на Грим, Органайзер За Грим, Въртящ се Настолен Рафтове За Съхранение на Козметика за Червило с Огледало, Led Лампа, Зареждане чрез USB

0
(0 Коментари)
481.83лв. 245.74лв.
В наличност

Добави в количката Добави в желания
Произход Континентален Китай
Приложими сценарии Спалня, хотел, Гардеробна стая
Материал Пластмаса
Използването на Друго
Открит режим въртящ се

За продукта

Product name:Кутия за съхранение на козметика Органайзер за грим Въртящ се Настолен Рафтове за съхранение на козметика за червило с огледало с led осветление USB зареждане (Празна, с изключение на всичко, което се намира във вътрешността на кутия за съхранение)

Основният материал на продукта: Пластмаса

Цвят на продукта: Както е показано на фигура

Спецификации на продукта: Както е показано на фигура

Не стил led осветяване: за огледала не led подсветка.

Има led светлини sytle: има led светлини за огледала.Това е USB зареждане.

Начин на продажба: 1 бр.

Забележка:

1.In в случай на някакви разлики между изображения и физически стоки, моля, обърнете се към физически стоки.

2. Всички размери, посочени на снимките по-долу, измерени ръчно, в случай на отклонения от действителния размер на действителните данни имат предимство.Ако сте перфекционисти, моля, вижте, преди да скочи.

3. Продукти F ragile ще бъдат защитени подходящи упаковочными материали (виж Фигурата по-Долу), за да намалите риска от повреда по време на транспортиране, не се притеснявайте.

Коментари

Уважаеми клиенти, благодарим ви за вашата поръчка.Ние искрено се надяваме, че нашите продукти ще ви донесе добър опит за закупуване.

1. Ако сте доволни от нашия продукт, ние ви каним да публикува преглед на продукти, за да споделят своите виждания с бъдещите купувачи, за да им помогне да вземе информирано и мъдро решение за покупка.Това също ще подтикне нас да продължи уверено да се развиваме.

2. Ако не сте доволни от нашите продукти, моля, свържете се с нас, ние ще направим всичко възможно, за да ви предложим решение, тъй като вашето удовлетворение е нашето най-голямо желание.

Благодаря ви предварително.

sku: o260017

Тагове: кутия за съхранение на грим органайзер за грим, Организатор Тоалетна Масичка, кутия за грим, прахоустойчив органайзер за грим, кутия за съхранение на грим от акрил, организаторите.

Подобни продукти