2X Бохо Ресни Стенни Подвесная Полк Ръчно изработени Тканая Стойка За Гоблени С Пискюли Дървена Плаващ Закачалка За Съхранение на Домашен Стенен Декор

0
(0 Коментари)
79.60лв. 51.74лв.
В наличност

Добави в количката Добави в желания
Материал Полиестер / Памук
Произход Континентален Китай

За продукта

2X Стенни подвесная полк в стил бохо от ресни, ръчно тканая закачалка за гоблени с пискюли, дървени плаващ закачалка за домашно стенен декор 1. Произведено от естествени памучни въжета, тези гоблени от ресни са вплетени всички гоблени от ресни имат солидна конструкция и може да се монтира на стена.

2. Тази подвесная дървена полк на въже също е идеален декор за дома, където могат да се съхраняват книги, рамки за снимки, списания, продукти за баня, растения и др.Лесно се закача на всеки ъгъл на вашия дом и той ще се превърне в идеален подарък за нов дом.

3. Красива подвесная дървена полк, идеална като стеллажа за съхранение на саксиите, а след това ще се превърне в украса на дома си.

4. Тази полици за съхранение на стенен декор достатъчно е здрав, за да показва вашите любими сукуленти, свещи, рамки за картини, книги, предмети от лични колекции и други общи домашни нужди.

5. Тази модерна и модерен полк за дома може лесно да се комбинира с фермерским дом.Луксозна изработка на изработка, стилен външен вид, той може да се превърне в украса на масата или на стаята.

Цвят: както е показано на фигура

Материал: памучен въже + дърво

Размер: 30 x 50 см

Съдържание на опаковката:

2 х стенни висящи рафтове

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

sku: o242455

Подобни продукти