Керамични Малки Украшения Във Формата На Охлюв Бонсай Микро Пейзаж Декорация На Дома, Аксесоари За Хола Чай Домашни Любимци Маса Градински Интериор

0
(0 Коментари)
5.86лв. 2.94лв.
В наличност

Добави в количката Добави в желания
Стил Модерен стил
Произход Континентален Китай
Това е едно интелигентно устройство NO
Материал Керамика и емайл
Тема Домашни любимци
тип 1 Керамични Украшения във формата На Охлюви
тип 3 Декорация за хол
тип 2 Украса за работния плот

За продукта

Керамични Малки Украшения във формата на Охлюв Бонсай Микро Пейзаж Декорация на Дома, Аксесоари за Хола Чай Домашни Любимци масата Украса

Технически характеристики:

Материал: керамика

Размери: виж снимката

Характеристики:

1. Комплект за декорация на керамични охлюви е много интересно за по-големите деца и е идеално си въображение, за да създаде интересна приказка.

2. Различни животни и растителни пейзажи напълно подходящи за diy и декоративни бонсай и може да се използва на открито или в закрити помещения.

3. Това е добър подарък за деца, партньори, приятели и семейство.Бижу във формата на охлюв

4. Внимателно направен мини-набор от инструменти Fairy Garden може да стимулира въображението и креативността си и да създадете свой собствен приказен градина.

5. Тя е изработена от керамични материали, с изискан качество на изработка.Използвайте тази обстановка, за да добавите жизненост на вашето микро-пейзажа.

Внимавай:

1. Поради влиянието на много фактори, като яркостта на екрана и яркост на светлината действителния цвят на продукта може да се различават малко от изображения, които се показват на уеб сайт.

2. Моля, имайте предвид малката разлика между данните и ръчно измерване.

Пакетът включва:

Малките декорации * 1

sku: o224275

Подобни продукти