Елегантни Дантелени Вечерни Рокли С Дълъг Ръкав Русалка Атлас Дубай Арабски Халат За Баня С Открити Рамене Soiree De 2022 Турското Ислямско Вечерна Рокля

0
(0 Коментари)
965.00лв. 463.19лв.
В наличност

Добави в количката Добави в желания
Търговска марка Ниско ниво на Шум
Материал Polyester
Произход Континентален Китай
Дължина на роклята Дължина на пода
Тип елемент Рокли по поръчка за специални случаи
Вграден сутиен ДА
Силует Тръба / Русалка
CN Дзянсу
Извинение Официален вечер
Номер на модела LW10191728
Отвор на вратата С открити рамене
Стил Ръкави С открити рамене
Стил Класически
Украса Beading, Дантела
Линия на талията Природни фактори
Дължина ръкав (см) Пълен
Тип тъкани сатен
Тип дизайн Друго
Ориентиран за възраст Всички възрастови
Модерен Елемент Реколта
Влак Влак подметания
Реалните изображения No

За продукта

Убедително напомняне: по поръчка е предназначен само за един артикул от облекло.Към него не са приложени никакви аксесоари като шапка, тюлевые ръкавици, було, долни поли, сака / шал / покривала и т.н. Ако поща се изпраща в Бразилия, моля, уведомете ни CPF на получателя в полето за съобщения, без него ние не можем да изпратите рокля, благодаря за разбирането.

Индивидуална поръчка Ако искате да поръчате индивидуален размер, моля, попълнете по-долу формат и ни предлагат в момента на поръчката.Благодаря ви 1. Бюст: cm/инч(ове) 2. Талия: cm/инч (а) 3. Бедрата: cm/инч (и) 4. Кухи етаж с ток: cm/инч (и), 5. Естествен ръст: - см/инч (и), 6. Рокля цвят (моля, изберете номер, цвят от нашата маса цветове): Цвят НЯМА. # 7. Дата на износване: 8. Други изисквания:

Забележка: Моля, имайте в предвид, че снимката може леко да се различават от действителния продукт от гледна точка на цвят се дължи на осветление по време на снимки, показване или на цветовата температура и т.н.

Тъй като компютърни екрани имат хроматическую аберрацию, особено между CRT-телевизори и LCD телевизори, ние не можем да гарантираме, че цветът на нашите продукти ще е точно същият като на снимките, които виждате.

sku: o1183

Подобни продукти